Λάρισα : Τουρνουά Χάντμπολ Κεντρικής Ελλάδος

Λάρισα : Τουρνουά Χάντμπολ Κεντρικής Ελλάδος

Λάρισα : Τουρνουά Χάντμπολ Κεντρικής Ελλάδος

Τη Κυριακή 28/2/2016 στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, διοργανώνεται επίσημο τουρνουά Χειροσφαίρισης ηλικιακών κατηγοριών Κεντρικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε. και του εκπροσώπου της , Ομοσπονδιακού προπονητή για την περιοχή , κο Τσιάπα Ιωάννη.

Συμμετέχουν ομάδες από την Κεντρική Ελλάδα , στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλήματος στη ευρύτερη περιοχή ηλικιών από 8 -16 ετών, με ομάδες όπως το Larissa Handball Club από τη Λάρισα , υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή, κ. Γκουράβα Βασίλειο, ψυχή αυτής της προσπάθειας , από το Βόλο θα λάβουν μέρος ο Εύρυτος Βόλου και ο Κένταυρος Άγριας Βόλου , από την Καρδίτσα η Ακαδημία των Σπορ και από τη Λαμία οι Αμφικτύονες Λαμίας . Σε δηλώσεις του ο κ. Βασίλης Γκουράβας επεσήμανε τους σκοπούς αυτής της διοργάνωσης που στοχεύουν στη συμμετοχή των παιδιών.

«Οι αγώνες αυτοί γίνονται στα πλαίσια τη ευρύτερης προσπάθειας να κινητοποιηθούν όσα πιο πολλά παιδιά μπορούμε, ώστε να έρθουν κοντά στον αθλητισμό , στο χάντμπολ που σαν άθλημα μπορεί να προσφέρει πέρα από την υγεία , τη καλή φυσική κατάσταση , την ευεξία , το ξεκούρασμα από το διάβασμα , την δημιουργική εκτόνωση , επίσης και το γερό σώμα , την ομαδικότητα , την κοινωνικότητα , το ήθος , και χαρακτηριστικά που πρέπει να πάρει από εμάς τους προπονητές και να τα ‘’ φέρει ‘’ μαζί του σε όλη του τη ζωή , ως προσωπικότητα .

Σας καλούμε όλους και όλες , να έρθετε να παρακολουθήσετε από κοντά αυτή τη προσπάθεια που κάνουμε εδω και 2 -3 χρόνια στη Λάρισα , αλλά και σε όλη την περιοχή ευρύτερα , αυτή τη Κυριακή 28/2 από τις 09.30 – 14.30 , στον Άγιο Θωμά στη Λάρισα , σε μια γιορτή του Αθλητισμού και του Χάντμπολ !! ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ !! «.

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE