Εξοχος ο Σωτήρης Mπλούφας με εκπληκτικές εμφανίσεις και χρυσό μετάλλιο στους χειμερινούς...

Εξοχος ο Σωτήρης Mπλούφας με εκπληκτικές εμφανίσεις και χρυσό μετάλλιο στους χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδας

Εξοχος ο Σωτήρης Mπλούφας με εκπληκτικές εμφανίσεις και χρυσό μετάλλιο στους χειμερινούς αγώνες Βορείου Ελλάδας

Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 19-20-21 Φεβρουαρίου οι Χειμερινοί Αγώνες Βορείου Ελλάδας όπου συμμετείχαν 57 σύλλογοι και 672 κολυμβητές-τριες,  που είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους κάνοντας επίτευξη ορίων από τον Οκτώβριο μέχρι και τους αγώνες αυτούς, με αποτέλεσμα το επίπεδο του συναγωνισμού να είναι το μέγιστο αφού συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές από τα γεωγραφικά διαμερίσματα Θράκης, Μακεδονίας, Ηπείρου, Νησιών Ιονίου, Θεσσαλίας.

νηρεας (2)

Ο προπονητής του Νηρέα Καρδίτσας, Κώστας Αρβανίτης με τον αθλητή Σωτήρη Μπλούφα που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας των Δελφινιών Πτολεμαΐδας και τον προπονεί στο κολυμβητήριο της πόλης μας, έδωσαν το παρόν σε αυτούς τους επίσημους και σημαντικούς αγώνες που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας. Δεν αρκέστηκαν όμως μόνο στη συμμετοχή αλλά ο Σωτήρης Μπλούφας με έξοχες επιδόσεις στην κατηγορία του (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α) κατάφερε τα παρακάτω αποτελέσματα:

-1η θέση (ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ) και 18 βαθμούς ως μέλος της σκυτάλης 4Χ100μ.Μικτή Ομαδική των Δελφινιών Πτολεμαΐδας , κολυμπώντας 100μ. πρόσθιο συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ, αφήνοντας στην 2η θέση τον ΠΑΟΚ και στην 3η τον ΑΡΗ.

-4η θέση και 5 βαθμούς στα 100μ. πρόσθιο με ατομικό ρεκόρ.

-7η θέση και 2 βαθμούς στα 50μ. πρόσθιο με ατομικό ρεκόρ.

-10η θέση στα 200μ. πρόσθιο με ατομικό ρεκόρ.

Αυτή η εμφάνιση του αθλητή άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος τον οδήγησε σε αυτή την τεράστια επιτυχία, καθώς συνεργάζεται άψογα με τους προπονητές της ομάδας της Πτολεμαΐδας και συνεχάρη τον αθλητή, αλλά συνάμα ευχαρίστησε θερμά και τον σύλλογο στον οποίο εργάζεται τον ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ καθώς ήταν αυτός ο σύλλογος που βοήθησε τον αθλητή να έχει όλες τις απαραίτητες συνθήκες για μια τόσο απαιτητική προπόνηση που χρειάζεται για να μπορέσει να διακριθεί. Η διοίκηση του ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ παραχώρησε μία διαδρομή καθημερινά για 2 ώρες όλο αυτό το διάστημα των 5 μηνών  χωρίς κανένα οικονομικό όφελος ώστε να μπορέσει να προπονηθεί ο αθλητής γιατί ήταν ο μόνος που πίστεψε στον αγώνα που έκαναν αθλητής και προπονητής. Γνώμονάς του ήταν το όνειρο αυτού του παιδιού και η πίστη του προπονητή  του και από τα αποτελέσματα φαίνεται πως δικαιώθηκαν όλες οι θυσίες που έγιναν.

SHARE