Κρίσιμη συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τους αγρότες της Νίκαιας – Άνοιξαν τα...

Κρίσιμη συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τους αγρότες της Νίκαιας – Άνοιξαν τα Τέμπη και ο Προμαχώνας

Κρίσιμη συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τους αγρότες της Νίκαιας – Άνοιξαν τα Τέμπη και ο Προμαχώνας

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση των εκπροσώπων του μπλόκου της Νίκαιας με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπραστις 10:30 στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση, το μπλόκο της Νίκαιας θα συμμετάσχει με τρεις εκπροσώπους.

Στο μεταξύ, άνοιξαν τα Τέμπη, η γέφυρα του Πηνειού στη διασταύρωση με το Στόμιο, το μπλόκο του Προμαχώνα, η εθνική οδόςΑθηνών-Κορίνθου στον Ισθμό και η παλαιά εθνική. Κλειστός είναι ο κόμβος των Κερδυλλίων και ο κόμβος Κορωπίου της Αττικής οδού προς το αεροδρόμιο ενώ επ” αόριστον αποκλεισμό του διοικητηρίου της αντιπεριφέρειας Λακωνίας, αποφάσισαν χθες βράδυ, οι αγρότες.

Παγιδευμένοι στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα στο τελωνείο της Εξοχής, βρίσκονται οδηγοί ΙΧ και λεωφορείων, λόγω του αντιμπλόκου που έστησαν χθες βράδυ, αυτοκινητιστές σε βουλγαρικό έδαφος. Στο τελωνείο της Εξοχής οι αγρότες έχουν επιβάλει επ΄ αόριστον αποκλεισμό για τα φορτηγά και τις νταλίκες, ενώ για τα ΙΧ και τα λεωφορεία, ο αποκλεισμός ισχύει από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 10:30 το βράδυ.