Συνάντηση Tσιάκου-Τσιαντή για «παράκαμψη Νεοχωρίου»

Συνάντηση Tσιάκου-Τσιαντή για «παράκαμψη Νεοχωρίου»

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρη Τσιαντή, υπήρξε συνάντηση την Παρασκευή στις 26-02-2016, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κου Τσιάκου, για το θέμα της καθυστέρησης στην υλοποίηση της σύμβασης για το οδικό έργο «Παράκαμψη Νεοχωρίου».
Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη μεγάλη του ανησυχία για την υπερβολική καθυστέρηση της κατασκευής ενός έργου το οποίο είναι μεγάλης σημασίας για την ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Επιπλέον η μη έγκαιρη ολοκλήρωσή του θα δημιουργήσει τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα τόσο από την ύπαρξη μεγάλων τομών του εδάφους σε ένα ευαίσθητο οικοσύστημα όσο και από τη συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων μπάζων.
Ο κ. Τσιάκος εξέφρασε την πολιτική του βούληση για να βρεθεί οπωσδήποτε λύση στην εμπλοκή που παρατηρείται, αξιολογώντας και αυτός με τη σειρά του το έργο, ως ένα από τα σημαντικότερα της περιοχής.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων της Αντιπεριφέρειας κ. Κουτρομάνος, ο οποίος ανέλυσε με τεχνικούς όρους το υπάρχον πρόβλημα για το οποίο προτάθηκαν διάφορες λύσεις.

SHARE