Λ. Αυγενάκης:  η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές, είμαστε σίγουροι για τη...

Λ. Αυγενάκης:  η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές, είμαστε σίγουροι για τη νίκη

Λ. Αυγενάκης:  η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές, είμαστε σίγουροι για τη νίκη

«Η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές. Όποτε και αν διεξαχθούν είμαστε σίγουροι για τη νίκη» τόνισε από την Καρδίτσα σήμερα το απόγευμα, ο αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κ. Αυγενάκης ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν παρέχει καμία στήριξη στον κ. Τσίπρα καθώς διαφωνεί στο σύνολο των πολιτικών που ασκεί, επισημαίνοντας πως χάνει  την πλειοψηφία στο ελληνικό κοινοβούλιο και θα αναγκαστεί ή να ζητήσει βοήθεια από άλλες πολιτικές δυνάμεις ή θα προκαλέσει εκλογές.

Νεα Δημοκρατία - Αυγενακης - Καρδίτσα (3)

Αναφερόμενος στο σκοπό του συνεδρίου, είπε πως αυτό που επιδιώκουν είναι μια «ζωντανή εκ νέου κεντροδεξιά παράταξη», απευθύνοντας πρόσκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά ως μέλη του κόμματος.

Ερωτηθείς από το KARDITSA24 για τις «κόκκινες γραμμές» που υπάρχουν στο αγροτικό ζήτημα, ο κ. Αυγενάκης δήλωσε πως το πρόγραμμα του κόμματος περιλαμβάνει προτάσεις για το αγροτικό που σχετίζονται με τη μείωση κόστους παραγωγής, διευκρινίζοντας πως είναι ανοικτοί στο διάλογο.

Ξεκαθάρισε τις θέσεις της ΝΔ, σχετικά με το πλαίσιο των αγροτών, λέγοντας πως:

-Στο ασφαλιστικό: δεν συμφωνούν με την πρόταση της κυβέρνησης για ενιαίο ασφαλιστικό ταμείο και προτείνουν την αυτονομία του ΟΓΑ

-Στο φορολογικό: είναι αδύνατο να ισχύσει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ, λένε « ναι» στην κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης και

– Για τον ΕΝΦΙΑ:  προτείνουν εξ’ ορθολογισμό και όχι κατάργηση.

Να αναφέρουμε πως στη συνέχεια, ο κ. Αυγενάκης συμμετείχε στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, που έγινε στο ΚΙΕΡΙΟΝ, παρουσία πολιτευτών, αιρετών και μελών του κόμματος.

Νεα Δημοκρατία - Αυγενακης - Καρδίτσα (4)

Νεα Δημοκρατία - Αυγενακης - Καρδίτσα (1)

Νεα Δημοκρατία - Αυγενακης - Καρδίτσα (2)

SHARE