Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας ποδηλασίας βουνού (ΜΤΒ) από...

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας ποδηλασίας βουνού (ΜΤΒ) από τον Π.Ο. Καρδίτσας

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας ποδηλασίας βουνού (ΜΤΒ) από τον Π.Ο. Καρδίτσας

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας (MTB), στο πανέμορφο ιππικό κέντρο Φιλόνεικος. Ο όμιλός μας σε συνεργασία με τον ΄΄Φιλόνεικο΄΄ έχει κατασκευάσει πίστα ορεινής ποδηλασίας όπου οι πολίτες της πόλης μας μπορούν να την επισκέπτονται ελεύθερα..

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Ο αγώνας ήταν ενταγμένος  στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2016. Οι κατηγορίες ήταν οι παρακάτω : Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Πανκορασίδων –Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα.

Συμμετείχαν ενενήντα (75) αθλητές από τον, Π.Γ.Σ Λάρισας, Π.Α.Σ Πηνειό. Π.Σ.Τρικάλων, Π.Ο.Η Κάστρο, ΠΟ.Η. Πελοτόν, Π.Ε.Σ. Αστέρα και Α.Σ. Άκρατος Βόλου τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και οι αθλητές, όσο και οι φίλαθλοι του ποδηλάτου απόλαυσαν έναν άκρως ανταγωνιστικό, γρήγορο και όμορφο αγώνα.

Ο Ποδηλατικός όμιλος Καρδίτσας αγωνιστικά συμμετείχε με οκτώ αθλητές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα να κατακτήσουν θέσεις στο βάθρο και να πλασαριστούν σε καλές θέσεις.  Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες.

Παμπαίδες – Τσιρογιάννης Γεώργιος 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο, Θέος Δημήτριος 5η θέση, Αντωνίου Κων/νος 7η θέση

Παίδες: Ευσταθίου Βασίλειος 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο, Τρέμμας Αναστάσιος 5η θέση, Σακελλαρόπουλος Ηλίας 7η θέση

Οι έφηβοι είχαν κοινή κατάταξη με τους άντρες: Παγουρτζής Παναγιώτης 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο, Τουλάκης Βασίλειος 7η θέση.

ποκ (3)

ποκ (2)

Ευχαριστούμε τους αθλητές του ομίλου, τους γονείς και τους εθελόντες – φίλους , τους χορηγούς για την προσφορά τους στον αγώνα.

Επίσης ευχαριστήσουμε τι Ιππικό κέντρο Φιλόνεικος για την φιλοξενία, τον ΣΜΟΚ , τον ιατρό Ορθοπεδικό του αγώνα κο Αναστασόπουλο Ηλία, την Ελληνική ομάδα διάσωσης, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Καρδίτσας και την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας.

Το Σάββατο 27/02/2016 ο Ποδηλατικός συμμετείχε σε αγώνα ΜΤΒ που διοργάνωσε ο Π.Α.Σ.Πηνείος στον Τύρναβο. Ο όμιλος συμμετείχε με τέσσερις αθλητές. Αποτελέσματα.

Παμπαίδες –, Αντωνίου Κων/νος 8η θέση

Παίδες: Ευσταθίου Βασίλειος 1η θέση, χρυσό μετάλλιο, Τρέμμας Αναστάσιος 5η θέση, Σακελλαρόπουλος Ηλίας 7η θέση

O Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας συνεχίζει την προσπάθεια για την προβολή της ποδηλασίας στην πόλη μας, για την προβολή της πόλης μας στον χάρτη της αγωνιστικής ποδηλασίας με συμμάχους τους αθλητές, τους γονείς, τους εθελοντές και τους κύριους σπόνσορες του ομίλου

Εάν θέλετε να γίνεται συνταξιδιώτες στον υπέροχο ποδηλατόκοσμο μας, επισκεφτείτε τα γραφεία του ομίλου. Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο 15:00 Αντιμάχου 3 (δίπλα στο θερινό σινεμά) 43100, Καρδίτσα. Τηλ Επικοινωνίας : 6974338617