Την Παρασκευή η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών

Την Παρασκευή η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών

Την Παρασκευή η σύγκληση των πολιτικών αρχηγών

Την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι αναμένεται να λάβει χώρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα σήμερα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Τσίπρας είχε επίσης επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών θα συμμετάσχει σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό νωρίτερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κουτσούμπας, ανέφερε ότι η σύσκεψη θα αποτελέσει «ένα ευχολόγιο από την στιγμή που η Κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα έχουν δεσμευθεί με τις αποφάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που δημιουργούν το πρόβλημα».

Ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον οποίο και συνεχάρη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του Ποταμιού. Σύμφωνα με πηγές του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης συζήτησε με τον πρωθυπουργό και για το Προσφυγικό. Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού για τη πρόθεσή του να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12.00 ώρα.

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE