Τοποθέτηση Φώτη Αλεξάκου στη συνέντευξη τύπου για το Φεστιβάλ Θεάτρου

Τοποθέτηση Φώτη Αλεξάκου στη συνέντευξη τύπου για το Φεστιβάλ Θεάτρου

Τοποθέτηση Φώτη Αλεξάκου στη συνέντευξη τύπου  για το Φεστιβάλ Θεάτρου

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, είναι ένας θεσμός με μακρά και λαμπρή πορεία, η οποία οφείλεται σε όλους τους ανθρώπους που αγκάλιασαν, στήριξαν και καταξίωσαν τη διοργάνωση.
Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας του θεσμού ανήκει δικαιωματικά στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, οι διοικούντες της οποίας διαχρονικά εργάστηκαν και εργάζονται με ενθουσιασμό και μεράκι για να διατηρήσουν και να εξελίξουν τη διοργάνωση ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες που ανακύπτουν.
Είμαι βέβαιος οτι για μία ακόμα χρονιά όλα τα μέλη των ερασιτεχνικών θιάσων που θα συμμετάσχουν στην 32η διοργάνωση θα μας εκπλήξουν με τις παραστάσεις τους.
Είναι επίσης μεγάλη η χαρά μας που θα υποδεχθούμε στην πόλη μας
ανθρώπους της Τέχνης και των Γραμμάτων που συμμετέχουν στην Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ ή είναι τα τιμώμενα πρόσωπα της φετινής διοργάνωσης.Τους ευχαριστούμε για την αγάπη, με την οποία περιβάλλουν το Φεστιβάλ μας, αλλά και για την συνολική τους προσφορά στον Πολιτισμό.
Ως Δήμος Καρδίτσας στηρίζουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και είμαι βέβαιος οτι με την στήριξη όλων των φορέων και κυρίως με την αγάπη, με την οποία το περιβάλλουν όλοι οι Καρδιτσιώτες, αυτός ο θεσμός θα έχει μακρύ και λαμπρό μέλλον .

SHARE