Κυκλοφορεί «Το κορίτσι με το κίτρινο παλτό» του Αντ. Νικολάου

Κυκλοφορεί «Το κορίτσι με το κίτρινο παλτό» του Αντ. Νικολάου

Το νέο μυθιστόρημα του Καρδιτσιώτη Δημοσιογράφου παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ

Κυκλοφορεί «Το κορίτσι με το κίτρινο παλτό» του Αντ. Νικολάου

Το νέο βιβλίο του Καρδιτσιώτη Δημοσιογράφου Αντώνη Νικολάου με τίτλο «Το κορίτσι με το κίτρινο παλτό» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αιγόκερως, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στο κοινό της Καρδίτσας, σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Εκδοτικό Οίκο και τα Βιβλιοπωλεία «ΠΑΙΔΕΙΑ», σε συνεργασία με  την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας, απηύθυναν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας, ο Γ.Γ. της Κ.Ο. της ΝΔ και Βουλευτής του νομού κ. Κώστας Τσιάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός.

Παρουσίαση Βιβλίου (3)

Παρουσίαση Βιβλίου (2)

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από τη συγγραφέα, επιμελήτρια εκδόσεων και ηθοποιό κα. Έφη Βενιανάκη, ενώ αποσπάσματα διάβασαν δυο σημαντικοί ηθοποιοί, ο κ. Γιάννης Μόρτζος και η κα. Δήμητρα Χατούπη. Για το έργο του συγγραφέα μίλησαν ακόμη ο κ. Γιάννης Σολδάτος, εκδότης – συγγραφέας – σκηνοθέτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων του νομού κ. Μανώλης Στεργιόπουλος.

Παρουσίαση Βιβλίου (6)

Να αναφέρουμε πως την εκδήλωση συντόνιζε η κα. Τζένη Σουλτανιά, Δημοσιογράφος, ενώ παρουσιάστηκαν και τα νέα τραγούδια σε στίχους Αντώνη Νικολάου και μουσική Βασίλη Κολοβού, (από το cd που θα κυκλοφορήσει σύντομα) που ερμήνευσαν οι Αγγελική Ράπτη, Αναστασία Σπύρου και Βασίλης Κολοβός.

Παρουσίαση Βιβλίου (1)

Η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του Συγγραφέα κ. Αντώνη Νικολάου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την οικογένειά του – τη σύζυγό του Πόπη και τις δυο κόρες του Άννα και Φαίδρα, αλλά και όλους όσοι στην 30χρονη πορεία του του στάθηκαν ως οικογένεια.

Στη βιβλιοπαρουσίαση παραβρέθηκαν ακόμη: ο εκπρόσωπος της Ιεράς μας Μητρόπολης πατήρ Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Αντωνίου, η πρώην Βουλευτής κα. Ασημίνα Σκόνδρα, ο πρώην Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.

«Το κορίτσι με το κίτρινο παλτό» είναι το 6ο βιβλίο του Αντώνη Νικολάου και το 3ο μυθιστόρημά του. Είχαν προηγηθεί «Η γυναίκα που στα μάτια της έβλεπες τη θάλασσα» (διηγήματα, Αιγόκερως 1996), «Το μουσικό κουτί στο υπόγειο» (διηγήματα, Αιγόκερως 1999), «Το μελαγχολικό χαμόγελο της Μαρίας» (διηγήματα, Κοχλίας 2001),  «Παλιές φωτογραφίες θαμμένα μυστικά» (μυθιστόρημα, Κοχλίας 2003),  «Ο δολοφόνος με περίμενε» (μυθιστόρημα, Κοχλίας 2006).

Παρουσίαση Βιβλίου (4)