Πενήντα φιλόδοξοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν CEOs της Adecco...

Πενήντα φιλόδοξοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν CEOs της Adecco για ένα μήνα στη χώρα τους

Πενήντα φιλόδοξοι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν CEOs της Adecco για ένα μήνα στη χώρα τους

Ο Όμιλος Adecco, που δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, δίνει σε 50 ταλαντούχους και φιλόδοξους νέους την ευκαιρία να γίνουν «CEO για Ένα Μήνα» (‘CEO for One Month’) στις χώρες τους, και να εργαστούν δίπλα στα ανώτερα διοικητικά στελέχη της Adecco.

Η διαδικασία ηλεκτρονικών αιτήσεων άνοιξε την 1η Μαρτίου, και θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου.

Από τον Ιούνιο, οι νέοι που θα επιλεγούν θα ξεκινήσουν να εργάζονται με σκοπό να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους. Ένας εξ αυτών θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να γίνει CEO for One Month του Ομίλου Adecco και να εργαστεί για ένα μήνα δίπλα στον Alain Dehaze.

Στόχος του προγράμματος είναι η βελτίωση των προοπτικών σταδιοδρομίας των ταλαντούχων νέων, παρέχοντάς τους πολύτιμη κατάρτιση -με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς εργασίας- για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας τους. Αυτό περιλαμβάνει πρακτική άσκηση ενός μήνα δίπλα στους Γενικούς Διευθυντές της Adecco σε 50 χώρες, κατά την οποία θα λάβουν αξιόλογη εμπειρία και θα αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν για να χτίσουν την επαγγελματική τους πορεία, ενισχύοντας το βιογραφικό τους σημείωμα. Ένας ή μία από τους 50 θα έχει την μοναδική ευκαιρία να γίνει CEO for One Month του Ομίλου Adecco και να εργαστεί δίπλα στον CEO του Ομίλου, Alain Dehaze, ενισχύοντας περαιτέρω την εκπαίδευσή του/της μέσω της απόκτησης εμπειρίας εργασίας στο εξωτερικό, πάντα σε ένα οργανωμένο πολυεθνικό περιβάλλον. Η θέση του CEO for One Month του Ομίλου Adecco προσφέρει έναν καλό μισθό που θα μπορέσει να αξιοποιηθεί από τον ταλαντούχο αυτόν νέο για την περαιτέρω εκπαίδευση και ανάπτυξή του.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, δήλωσε: «Η Adecco Ελλάδας υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα CEO for One Month. Μάλιστα, πέρυσι, η Ελληνίδα CEO for One Month, Ελένη Ζιάκα, κατάφερε να διακριθεί και να περάσει στον τελικό γύρο ανάδειξης του ‘CEO for One Month’ του Ομίλου Adecco. Αυτό μας έκανε ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς απέδειξε έμπρακτα ότι η Ελλάδα διαθέτει πλήθος ταλαντούχων νέων που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο. Όλοι εμείς στην Adecco Ελλάδας αναμένουμε με ανυπομονησία να καλωσορίσουμε τον Έλληνα CEO for One Month για το 2106 και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να μοιραστώ μαζί του τη γνώση και την εμπειρία μου, συμβάλλοντας όσο καλύτερα μπορώ στην εργασιακή του κατάρτιση».

Το πρόγραμμα CEO for One Month ξεκίνησε στη Νορβηγία το 2011. Το 2014, πήρε τη μορφή μιας διεθνούς πρωτοβουλίας του Ομίλου Adecco, προσφέροντας μία θέση Global CEO for One Month δίπλα στον CEO του Ομίλου. Το 2015, περισσότεροι από 18.000 υποψήφιοι από όλο τον κόσμο έκαναν αίτηση στο πρόγραμμα.

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα CEO for One Month και για το Adecco Way to Work επισκεφθείτε το www.adeccowaytowork.com

Πηγή: e-dimosio.gr

Ενημέρωση από:

post all exelixis

SHARE