Έκοψε την πίτα του ο Μορφωτικός Σύλλογος Προδρόμου σε συνεργασία με...

Έκοψε την πίτα του ο Μορφωτικός Σύλλογος Προδρόμου σε συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του χωριού

Έκοψε την πίτα του ο  Μορφωτικός Σύλλογος Προδρόμου σε συνεργασία με τις  ποδοσφαιρικές ομάδες του χωριού

Έκοψε την πίτα του ο Μορφωτικός Σύλλογος Προδρόμου σε συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του χωριού  Α.Ο. ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ- ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ το Σάββατο το βραδύ στο κέντρο ΔΕΛΤΑ .

Μορφοτικός Σύλλογος Προδρόμου (3)

Την πίτα έκοψε ο ιερέας του χωριού πατέρας Βάϊος ,μετά τους λόγους των εκπροσώπων των 3 συλλόγων και τις ευχές για καλή χρονιά από τους Τσιόπουλο Κων/νο, Παναγιώτη Λάϊο,και Βάϊο Οικονόμου

Ακολούθησαν βραβεύσεις απο τον πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Προδρόμου κ.Βησσαρίων Ζησόπουλο στα εξής τιμώμενα πρόσωπα: πατερα Γώγο Αναστάσιο, Παπαευθυμίου Χρήστο, Παπαευθυμίου Κώστα και  Χάρμπα Κων/νο για την προσφορά τους στο χωριό.

Απονομές έγιναν και στα νέα παιδιά του χωριού που εισήχθησαν σε σχολές ΑΕΙ-ΤΕΙ το 2015  Αθανασία Κωστοπούλου, Κωνσταντίνα Κωστοπούλου, Αναστασία Στεργιοπούλου, Κορίνα Ζησοπούλου, Παπαευθυμίου Γιώργο και Αραμπατζή Βασίλη.

Τις απονομές έκαναν οι επίσημοι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κ. Σπύρος Λάππας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Τσιάρας Κώστας ( Γενικός Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νέας Δημοκρατίας), Αντωνίου Σωτήριος (Αντιδημαρχος), Αραμπατζης Δημητρης ( Αντιδημαρχος), κ.Παλασκας ( πρόεδρος ΕΠΣΚ) και Σοφία Τζέλλα ( εκπρόσωπος της ένωσης πολιτιστικών συλλόγων και χοροδιδάσκαλος του Μορφωτικού συλλόγου προδρόμου), η οποία παρουσίασε ένα όμορφο πρόγραμμα με το παιδικό τμήμα του συλλόγου!

Μορφοτικός Σύλλογος Προδρόμου (1)

Το ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Προδρόμου ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση  καθώς τον πρόεδρο κοινότητας κ. Οικονόμου, τους τοπικούς συμβούλους Γαλούση Κων/νο, Ιωαννη Κουφοπουλο, τον Αντιδήμαρχο Αραμπατζή Δημήτρη, τον πατέρα Βάϊο Στεργιoύλα ιερέα του χωριού και ιδιαίτερα τις διοικήσεις των Α.Ο. ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ για την άψογη συνεργασία.

Μορφοτικός Σύλλογος Προδρόμου (4)