Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση είναι παγιδευμένη στις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε

Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση είναι παγιδευμένη στις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε

Η ΝΔ θέλει να δώσει στο λαό, την Ελπίδα της Αλήθειας, τόνισε σήμερα από την Καρδίτσα ο Αντιπρόεδρος του κόμματος στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ

Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση είναι παγιδευμένη στις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε

«Η κυβέρνηση είναι παγιδευμένη στις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι, δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο με τα ψέματα και τον λαϊκισμό» τόνισε σήμερα από την Καρδίτσα, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της τοπικής ΝΟΔΕ,  στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (4)

Παρών στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ, ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ και Βουλευτής του νομού κ. Τσιάρας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Τσιάκος, οι πρώην Βουλευτές Καρδίτσας κ. Ταλιαδούρος και κα. Σκόνδρα, ο πρώην Βουλευτής Τρικάλων κ. Ταμήλος, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός,  ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας και πολιτευτής κ. Ψαχούλας, οι πολιτευτές κ. Κουλοκτσής κα κα. Πράντζου, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Τσιώνος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Μάττας, Νούσιος και κα. Κόκκαλη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καρδίτσας και πρώην Δήμαρχοι Καρδίτσας και Ιθώμης αντίστοιχα κ.κ. Παπαλός και Παπαγεωργίου, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Λιούτας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γεωργίου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος νεοδημοκρατών.

ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (2)

ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (3)

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό που απηύθυνε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κα. Σοφία Τόλια και ακολούθως ο εκπρόσωπος της εκκλησίας ευλόγησε και έκοψε την πίτα.

Στη συνέχεια, απηύθυναν χαιρετισμό οι προσκεκλημένοι και ακολούθησε ομιλία από τον κ. Χατζηδάκη.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως έδωσε ψευδείς υποσχέσεις.

«Υποσχέθηκε ότι θα δώσει την 13η σύνταξη και τώρα καταργεί την 12η. Υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει με ένα νόμο το μνημόνιο και παράτεινε με υπογραφή της την παρουσία της τρόικας» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είπε πως θα συμβάλει στη διάλυση του ΝΑΤΟ και τις τελευταίες ημέρες παρακαλούσε το ΝΑΤΟ να έρθει για τα θαλάσσια σύνορά μας στο Αιγαίο. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι, δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο με τα ψέματα και τον λαϊκισμό».

Αναφερόμενος στο αγροτικό ζήτημα και στις προεκλογικές υποσχέσεις, ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε πως οι αγρότες της Θεσσαλίας το έχουν βιώσει ακόμη περισσότερο στο πετσί τους. Έχουν δει το ίδιο τον πρωθυπουργό να μιλάει εναντίον των μέτρων που είχαμε υιοθετήσει όπως είναι η φορολογία 13%, ενώ ο ίδιος ετοιμάζεται να πάει τη φορολογία στο 26%.

Κλείνοντας, σημείωσε πως στην Ελλάδα χρειάζεται να κάνουμε μια καινούργια αρχή. «Και εμείς στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε να δώσουμε την ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας στο λαό. Μόνο έτσι θα προχωρήσει ο τόπος, μακριά από λαϊκίστικες σαπουνόφουσκες και δημαγωγία, ακολουθώντας το δρόμο της αλήθειας, της ευθύνης, της κοινής λογικής. Αυτό θέλει να δώσει σήμερα η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (5)

ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (6)

ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (7)

ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (8)