Δύο συλλήψεις στην Καρδίτσα για πυροτεχνήματα

Δύο συλλήψεις στην Καρδίτσα για πυροτεχνήματα

Δύο συλλήψεις στην Καρδίτσα για πυροτεχνήματα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν σήμερα οι Αστυνομικές Αρχές της Καρδίτσας. Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνελήφθησαν δύο άτομα 50 και 59 ετών για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων. Αναλυτικά:

Συνελήφθη, σήμερα (07-03-2016) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε περίπτερο, ιδιοκτησίας του ο 50χρονος κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση (1.057) είδη πυροτεχνίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, σήμερα (07-03-2016) το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια ελέγχου σε κατάστημα, ιδιοκτησίας του ο 59χρονος κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση (308) είδη πυροτεχνίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.