Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο «λαστιχάκιας». Ανακούφιση των οδηγών.

Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο «λαστιχάκιας». Ανακούφιση των οδηγών.

Λάρισα: Στον εισαγγελέα ο «λαστιχάκιας». Ανακούφιση των οδηγών.

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί σήμερα ο 32χρονος άντρας που συνελήφθη το Σαββατοκύριακο στη Λάρισας κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών Ι.Χ. αυτοκινήτων καθώς από τις 23 Φεβρουαρίου και μέσα σε διάστημα 10 περίπου ημερών είχε σκίσει καταστρέψει τα λάστιχα 43 οχημάτων που ήταν σταθμευμένα σε κεντρικές συνοικίες της Λάρισας. Ο φερόμενος ως δράστης κατέστρεφε και τα τέσσερα ελαστικά των αυτοκινήτων σκορπίζοντας τον τρόμο στους οδηγούς που ενώ πήγαιναν να πάρουν τα αυτοκίνητά τους διαπίστωναν τη ζημία.

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας με ανακοίνωσή της «αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί για μια ακόμη φορά τους συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, οι οποίοι εργαζόμενοι με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και πέραν του ωραρίου τους, κατάφεραν να συλλάβουν το δράστη, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκαλούσε φθορές σε ελαστικά αυτοκινήτων δεκάδων συμπολιτών μας.

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη σύλληψη, σε δασική περιοχή της Ελασσόνας, του δράστη που διέπραττε κλοπές σε Λάρισα και Ελασσόνα, αποδεικνύουν ότι παρά τα αυξημένα καθήκοντα λόγω του μεταναστευτικού, εργαζόμενοι με κύρια όπλα τους την εμπειρία και το φιλότιμο, καταστούν τη Λάρισα μια Ασφαλή πόλη.»