Ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται την Πέμπτη (6μ.μ.) στο κλειστό τα Τρίκαλα B.C. σε...

Ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται την Πέμπτη (6μ.μ.) στο κλειστό τα Τρίκαλα B.C. σε φιλικό αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται την Πέμπτη (6μ.μ.) στο κλειστό τα Τρίκαλα B.C. σε φιλικό αγώνα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Θέαμα και ουσία

Μεγάλο ματς το απόγευμα της Πέμπτης στο κλειστό με τον Α.Σ.Καρδίτσας να υποδέχεται τα Τρίκαλα B.C. στις 6 μ.μ.. Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα, αλλά και να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Αναμένεται μπάσκετ υψηλού επιπέδου, με τον Α.Σ.Κ. να τίθεται αντιμέτωπος με την επαγγελματική ομάδα των Τρικάλων, που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Οι Αμερικανοί Τζόουνς και Μπράουν, οι Βρετανοί Σόκο και Ρόμπινσος, ο Ισλανδός Βίλιαλμσον, ο Καναδός Κάντουγκαν, οι Έλληνες Τσιάρας, Καλλές, Καλογιαννίδης, με την καθοδήγηση του Κώστα Φλεβαράκη υπόσχονται όμορφες φάσεις, στην «πρόβα-τζενεράλε» της ομάδας πριν το ματς πρωταθλήματος την Καθαρή Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό. Ο Α.Σ.Κ. από την άλλη μεριά, μετά την εξασφάλιση της ανόδου, βλέπει το παιχνίδι σαν μια ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και να συμβάλλει στο όμορφο θέαμα.
Πολύ σημαντικός όμως είναι και ο σκοπός του φιλικού αγώνα, αφού τα έσοδα θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας και το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί με τη στήριξη των συνανθρώπων μας με προμήθειες και αγαθά πρώτης ανάγκης. Για τη σημασία του αγώνα αλλά και τη δραστηριότητα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, μίλησαν την Τρίτη σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φ.Αλεξάκος, ο μάνατζερ των Τρικάλων B.C. και πρώην διεθνής αθλητής Χρ.Τσέκος αλλά και ο υπεύθυνος σχεδιασμού του Α.Σ.Κ. Χρ.Δεληγιάννης, που κάλεσαν τους φιλάθλους να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία και να τη στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.
Το εισιτήριο του αγώνα τιμάται 5 €, ενώ η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν.

SHARE