«Έφυγε» ο συμπολίτης Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Αντώνης Νικολάου

«Έφυγε» ο συμπολίτης Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Αντώνης Νικολάου

Η κηδεία του θα γίνει αύριο (Παρασκευή) στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας

Αντώνης Νικολάου

«Έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή, ο συμπολίτης Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Αντώνης Νικολάου, σε ηλικία 50 χρόνων, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο (Παρασκευή) στις 3. 00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του, τη σύζυγό του Πόπη και τις δύο κόρες του, Άννα και Φαίδρα, τις οποίες λάτρευε. Μάλιστα το τελευταίο του μυθιστόρημα με τίτλο «Το κορίτσι με το κίτρινο παλτό», που παρουσιάστηκε στο κοινό πριν μια εβδομάδα ακριβώς, ήταν αφιερωμένο στις τρεις γυναίκες της ζωής του.

Ο Αντώνης γεννήθηκε το 1966 στην Καρδίτσα. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου και ήταν τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων. Πρώτη του εμφάνιση στη λογοτεχνία ήταν το 1996 με τη συλλογή διηγημάτων «Η γυναίκα που στα μάτια της έβλεπες τη θάλασσα». Τα επόμενα χρόνια έγραψε μυθιστορήματα, θεατρικά έργα και νέα διηγήματα για τα οποία μάλιστα απέσπασε και βραβεία.

Τα τελευταία 30 περίπου χρόνια εργάζονταν στην εφημερίδα «Νέος Αγών», ενώ παράλληλα ασχολούνταν με μια από τις μεγάλες του αγάπες, το Θέατρο, γράφοντας και ανεβάζοντας έργα στη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας.

SHARE