Στο TAXISnet τα πρόστιμα για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ

Στο TAXISnet τα πρόστιμα για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ

Στο TAXISnet τα πρόστιμα για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ

Έρχονται τα ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια για τα αυτοκίνητα που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ μέχρι τα τέλη του 2015 που όριζε ο νέος νόμος του καλοκαιριού και προέβλεπε το μνημόνιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Αλεξιάδη, μέχρι τα τέλη τρέχοντος Μαρτίου θα έχουν αναρτηθεί από το υπουργείο Οικονομικών στο TAXISnet τα πρόστιμα των 150 ευρώ, που προβλέπονται για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Oικονομικών και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη προβλεπόταν προθεσμία μέχρι τις 31.12.2015 για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ να το πράξουν για να μην επιβαρυνθούν με το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Το πρόστιμο επιβάλλεται πλέον μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής σε όσους εντοπίζονται μέσω ηλεκτρονικών διασταυρώσεων να μην έχουν περάσει από τον τεχνικό έλεγχο το όχημά τους.

Το πρόστιμο θα εμφανιστεί στον παραβάτη μέσω taxisnet. Οι φορολογούμενοι στους οποίους θα βεβαιωθεί το «ραβασάκι» έχουν δικαίωμα να προβάλλουν αντιρρήσεις εντός 10 ημερών.

 

ΠΗΓΗwww.dikaiologitika.gr
SHARE