Διέγραψε τον Φαήλο Κρανιδιώτη η ΝΔ μετά τις δηλώσεις για τον Γ....

Διέγραψε τον Φαήλο Κρανιδιώτη η ΝΔ μετά τις δηλώσεις για τον Γ. Μουζάλα

Διέγραψε τον Φαήλο Κρανιδιώτη η ΝΔ μετά τις δηλώσεις για τον Γ. Μουζάλα

Στη διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και υποψήφιου στη Β” Πειραιά προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις του περί «εκτέλεσης» του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα.

Είχε προηγηθεί και σχετική αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λάβει θέση, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας.

«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας». Με αυτή τη λακωνική δήλωση η ΝΔ αντέδρασε στα όσα ανάρτησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Βρε το Μουζάλα. Το αμολησε το «Μακεδονία» για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Εξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα.” ανέφερε ο Φ. Κρανιδιώτης στη σχετική ανάρτηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την απερίφραστη καταδίκη των δηλώσεων που «προκαλούν αποτροπιασμό και παραπέμπουν ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές».

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE