Γ. Λάμπρου: Ο «Δονκιχωτισμός» Του Τοπικού Ποδοσφαίρου

Γ. Λάμπρου: Ο «Δονκιχωτισμός» Του Τοπικού Ποδοσφαίρου

Γ. Λάμπρου: Ο «Δονκιχωτισμός» Του Τοπικού Ποδοσφαίρου

Προ εβδομάδας, κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης επιστολή του κ. Ηλία Χατζή, τιτλοφορούμενη «για τα τεκταινόμενα στο τοπικό ποδόσφαιρο». Στο πλέον «συγκινητικό» σημείο του κειμένου, αφού προτάσσει με νόημα την ιδιότητα του ως εκλεγμένου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας (υπογράφει μάλιστα την επιστολή με τον ίδιο τίτλο), αναφέρει πως «δεν έχει δικαίωμα να σιωπήσει» σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στο χώρο.

Ο ίδιος προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του, όμως κι εμείς με τη σειρά μας δεν έχουμε «το δικαίωμα να σιωπήσουμε» για το ότι ο κ.Χατζής είναι μη εν ενεργεία διαιτητής της ΕΠΣ Τρικάλων. Και σύμφωνα με το καταστατικό τόσο της ΕΠΣ όσο και της ΕΠΟ, απαγορεύεται να ασχολείται κάποιος με τα διοικητικά άλλων ενώσεων, ειδικά αν φέρει τον τίτλο του διαιτητή.

Κι αν ασχολείται με την ΕΠΣ Καρδίτσας και το γήπεδό της ως Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας, ας μας πει αν και πόσο… άπτονται των ενδιαφερόντων του τα άλλα γήπεδα αρμοδιότητας του Δήμου που υπηρετεί ως μέλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Γνωρίζει τα προβλήματα των άλλων γηπέδων της πόλης; Ή αν το γήπεδο του χωριού του στην Καρδιτσομαγούλα πληροί τις προϋποθέσεις και ηλεκτροδοτείται νομίμως;

Επειδή ο κύριος Χατζής δείχνει στην επιστολή του ιδιαίτερη ευαισθησία στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τελευταία ασχολείται πολύ μαζί της, προκύπτει το εύλογο ερώτημα εάν έδωσε ποτέ έστω ένα ευρώ στη συγκεκριμένη ομάδα, την «αγαπημένη όλων των Καρδιτσιωτών», όπως χαρακτηριστικά και ελαφρώς λαϊκίστικα αναφέρει, από τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε…

Αναρωτιόμαστε επίσης από πού πηγάζει αυτό το έντονο ενδιαφέρον για την Αναγέννηση. Μήπως όμως τελικά τα αισθήματα Χατζή-Αναγέννησης δεν είναι αμοιβαία; Ο ίδιος άλλωστε, ως μέλος του ΔΟΠΑ Καρδίτσας, δεν ζήτησε από την ομάδα να πληρώσει δήθεν οφειλές της για τη χρήση του γηπέδου;

Οι όψιμοι υπερασπιστές του τοπικού μας ποδοσφαίρου έχουν πληθύνει ασυνήθιστα τον τελευταίο καιρό κι αυτό εγείρει υποψίες και σπέρνει φήμες. Εν προκειμένω, η ενασχόληση του εν λόγω κυρίου με την ΕΠΣ Καρδίτσας τείνει να γίνει εμμονική. Ως άλλος Δον Κιχώτης, παρέα με 2-3 έτερους αφελείς Σάντσο Πάντσα, ο κ.Χατζής βλέπει παντού εχθρούς κι έχει επιδοθεί σε κυνήγι ανεμόμυλων.

Έχει μάλιστα φτάσει σε τέτοιο σημείο η κακοβουλία της κλίκας των φαντασιόπληκτων, που κατασυκοφάντησαν τη Διοίκηση της ΕΠΣΚ και την έσυραν στα δικαστήρια με χαλκευμένα  στοιχεία. Η 1ηΙουλίου όμως δεν αργεί και θα είναι το κύκνειο άσμα τους.

Θα θέλαμε ακόμα να ενημερώσουμε τον κ.Χατζή, απολύτως στοιχειοθετημένα (σε αντιπαραβολή με τις ανυπόστατες δικές σας καταγγελίες), για την εναντίον του κατακραυγή και απαξίωση από την ΑΟ Δόξα Παλιουρίου, η οποία εκπροσωπήθηκε στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας από δύο συγγενικά του πρόσωπα (Χατζή Αποστόλη  και Χατζή Κωνσταντίνο), χωρίς αυτά να είναι μέλη της ομάδας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό. Το συμβάν αυτό, με τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα, θα προστεθεί στην ογκωδέστατη δικογραφία για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, με παράλληλη ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, λόγω της ιδιότητας του συγγενικού του προσώπου.

Σε αντίθεση με την καταστροφολογία που αραδιάζει και το δυστοπικό μέλλον που προφητεύει εν είδει Κασσάνδρας στην επιστολή του, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Καρδίτσας βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση και ομοψυχία. Τρανή απόδειξη, η ομοφωνία στην τελευταία Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Λογική εξέλιξη, αφού κάτω από τα σεντόνια των «φαντασμάτων» υπάρχει μόνο αέρας κοπανιστός.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

SHARE