4ημερο αγώνων για τον Π.Ο.Καρδίτσας. Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας ο Τσιρογιάννης για δεύτερη...

4ημερο αγώνων για τον Π.Ο.Καρδίτσας. Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας ο Τσιρογιάννης για δεύτερη φορά

4ημερο αγώνων για τον Π.Ο.Καρδίτσας. Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας ο Τσιρογιάννης για δεύτερη φορά

Ο Π.Ο.Καρδίτσας σε συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων συμμετείχε στο τοπικό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδος ποδηλασίας δρόμου που διεξήχθη στα Κανάλια Μαγνησίας στις 26/27-03-2016. Ο όμιλος μας συμμετείχε με έξι αθλητές στις κατηγορίες παμπαίδων και παίδων.
Στην κατηγορία παμπαίδων ο αθλητής μας Τσιρογιάννης Γεώργιος αναδείχθηκε και πάλι Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης αυτή τη φορά ( πρωταθλητής και στην ποδηλασία βουνού)και τέταρτος στην αντοχή. Ο Αντωνίου Κων/νος τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην ατομικη χρονομέτρηση και έβδομη. Ο Θέος Δημήτριος στην πέμπτη θέση στην αντοχή.
Στην κατηγορία παίδων ο αθλητής μας Ευσταθίου Βασίλειος κατέκτησε την τρίτη θέση, χάλκινο μετάλλιο θέση στην αντοχή έκτος στην ατομική χρονομέτρηση. Ο Τρέμμας Αναστάσιος την τρίτη θέση, χάλκινο μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση και έβδομη στην αντοχή. Ο Ηλίας Σακελλαρόπουλος την πέμπτη θέση στην αντοχή και την έβδομη στην ατομική χρονομέτρηση δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

12819336_1704940986417552_8778233387445193582_o teke 2016-26-3
.Ο Π.Ο.Καρδίτσας συμμετείχε με τρεις αθλητές στον 39ο Γύρο Θυσίας. Ο αγώνας περιλάμβανε δύο εταπ, ατομικής χρονομέτρησης(24/03/2016) και αντοχής(25/03/2016). Στην κατηγορία εφήβων με τον Παγουρτζή Παναγιώτη και τον Τουλάκη Βσίλειο. Στην κατηγορία αντρών με τον Παλάσκα Βαϊο.Ο κλασικός αγώνας Γύρος Θυσίας που διοργανώθηκε για 39η φορά τελείωσε με επιτυχία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν κατά τον αγώνα αντοχής Πάτρα Ι.Μ. Αγίας Λαύρας (ΗΡΩΩΝ) την 25η Μαρτίου 2016. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική αφού οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν ήταν δύσκολες αφού έβρεχε κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, η θερμοκρασία που επικρατούσε στον τερματισμό ήταν 6 βαθμοί . Οι αθλητές μας δώσανε τον καλύτερο εαυτό παρόλα αυτά οι Παγουρτζής (πτώση) και Παλάσκας (μηχανική βλάβη) δεν κατάφεραν να τερματίσουν. Ο Τουλάκης κατάφερε να τερματίσει και να πλασαριστεί σε καλή θέση, 20oς, με χρόνο 03:23:02, δείχνοντας το ταλέντο του καθώς ασχολείται μόνο πέντε μήνες με την αγωνιστική ποδηλασία.
Το ΔΣ του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή,τους γονείς και τους χορηγούς . Ευχαριστούμε πολύ τον Ευσταθίου Κων/νο για την αδιάκοπη και πολύτιμη προσφορά του στον όμιλό μας.