Λάρισα: Εκδήλωση με θέμα την άσκηση και την υγεία

Λάρισα: Εκδήλωση με θέμα την άσκηση και την υγεία

Λάρισα: Εκδήλωση με θέμα την άσκηση και την υγεία

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας σε συνεργασία με το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» και την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Άσκηση και Υγεία ΙΙΙ», αύριο Τρίτη 29 Μαρτίου, στις 7μμ στο αμφιθέατρο Κατσίγρα και είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Την εκδήλωση συντονίζουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Απόστολος Γούλας και ο καθηγητής Πνευμονολογίας κ. Κων/νος Γουργουλιάνης. Θα μιλήσει για την πορεία του προς τις επιτυχίες ο Νίκος Πολιάς με επτά κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο αγώνισμα του Μαραθώνιου δρόμου. Θα σχολιάσουν και θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες οι κ. Γιάννης Θεοδωράκης καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας, κ. Δημ. Σούλας καθηγητής Κλασσικού Αθλητισμού και κ. Αθ. Τζιαμούρτας καθηγητής Βιοχημείας της Άσκησης στα ΤΕΦΑΑ και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ι. Χατζηιωάννου
επίκουρος καθηγητής στο Ιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε θέματα ψυχολογίας στα αγωνίσματα δρόμων, προπονητικής, διατροφής πριν και μετά των αγώνα και προβλημάτων υγείας που μπορεί να προκύψουν στον αγώνα.