Π. Λαφαζάνης: Παλιά και νέα διαπλοκή θα συνεχίσουν «να ζουν και να...

Π. Λαφαζάνης: Παλιά και νέα διαπλοκή θα συνεχίσουν «να ζουν και να βασιλεύουν»

Π. Λαφαζάνης: Παλιά και νέα διαπλοκή θα συνεχίσουν «να ζουν και να βασιλεύουν»

Η παρέμβαση στη Βουλή του νεομνημονιακού και νεο-μερκελιστή Αλέξη Τσίπρα απέδειξε ότι ο ίδιος παίζει άσχημο θέατρο, ενώ έχει  συμβιβαστεί πλήρως με τη παλιά διαπλοκή και η κυβέρνηση του, δίπλα στην παλιά, οικοδομεί τη δική της καινούργια διαπλοκή, δήλωσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τη χθεσινοβραδινή συζητήση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, όσοι παρακολούθησαν τη χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή το μόνο που είδαν ήταν ένα θλιβερό και ανούσιο «ξεκατίνιασμα» ανάμεσα σε Τσιπρα και Μητσοτάκη.

«Η παρακμιακή αντιπαράθεσή τους δεν έφερε αποκαλύψεις αλλά υπήρξε το κακόγουστο συναινετικό ντεκόρ για μεταξύ τους συμψηφισμούς συγκάλυψης βρώμικων κυκλωμάτων και για αμοιβαία συγκάλυψη παλιών και νέων
σκανδάλων» πρόσθεσε.

Υποστήριξε ακόμη πως «αν η κυβέρνηση επιδίωκε με τη χθεσινή συζήτηση να επιτύχει έναν αντιπερισπασμό από τα άγρια αντιασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που ακολουθούν, απέτυχε παταγωδώς.

«Ο ελληνικός λαός ξέρει τώρα πολύ καλά ότι η διαπλοκή θα συνεχίσει “να ζει και να βασιλεύει”, ότι τα παλιά σκάνδαλα μπαίνουν οριστικά στο ψυγείο, τα νέα σκάνδαλα καλά θα κρατούν, ενώ η λεηλασία του ελληνικού λαού με νέους φόρους και περικοπή συντάξεων θα φτάσει στο αστρονομικό ύψος των 6 δισ ευρώ τουλάχιστον» συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, σημείωσε ότι «η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τον νεομνημονιακό Τσίπρα ούτε τον παλαιομνημονιακό Μητσοτάκη και τους δορυφόρους τους, αλλά χρειάζεται όσο ποτέ μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή και μια νέα αρχή με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα εξόδου από την Ευρωζώνη και σύγκρουσης με την αντιδραστική Ε.Ε.».