Αφιέρωμα στο Δημοτικό Τραγούδι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Αφιέρωμα στο Δημοτικό Τραγούδι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Διοργανώνεται από την Π.Ε. Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας την ερχόμενη Δευτέρα στο Παυσίλυπο

Αφιέρωμα στο Δημοτικό Τραγούδι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Με σύνθημα «Φέρνουμε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας» η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, σε συνεργασία με το Δήμο Καρδίτσας διοργανώνουν εκδήλωση – αφιέρωμα στο δημοτικό τραγούδι, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Η εκδήλωση θα διοργανωθεί τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 8 μ.μ. στο Παυσίλυπο όπου θα εμφανιστούν οι Βασίλης Νταράλας και Τάσος Κουτσιώλης, οι οποίοι μάλιστα θα βραβευθούν από τους διοργανωτές για την προσφορά τους.

Στο κλαρίνο θα είναι ο Χρήστος Κιτσόπουλος,  στο τουμπερλέκι οι Γιάννης Σερίφης  και Βασίλης Νταράλας και στο λαούτο ο Βασίλης Καλαμπάκας.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Καρδίτσας κα. Ελένη Αντωνίου απηύθυναν κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες να αγκαλιάσουν την εκδήλωση και να βοηθήσουν στη συγκέντρωση τροφίμων.

«Διοργανώνουμε μια όμορφη βραδιά αφιερωμένη στο δημοτικό τραγούδι με δύο σημαντικούς καλλιτέχνες που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Καρδίτσα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάκος, προσθέτοντας πως ο καθένας με τις δυνάμεις του την δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει η χώρα, μπορεί να συμβάλλει και να ανακουφίσει συμπολίτες μας.

Από την πλευρά της η κα. Αντωνίου τόνισε πως επρόκειτο για μια ακόμη δράση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, υπογραμμίζοντας πως υπάρχουν ανάγκες σε τρόφιμα μακράς διάρκειας και προσωπικής υγιεινής.

Να αναφέρουμε πως η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ χρέωση θα υπάρχει για τα ποτά.

Τσιάκος Συνέντευξη (1)