Καταγραφή προβλημάτων της Καρδίτσας από το Συνήγορο του Πολίτη

Καταγραφή προβλημάτων της Καρδίτσας από το Συνήγορο του Πολίτη

Καταγραφή προβλημάτων της Καρδίτσας από το Συνήγορο του Πολίτη
Στο Στιγμιότυπο απεικονίζονται οι κ.κ. Καρύδης και Αγιάς, κατά  την επίσκεψή τους στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.

Στην Καρδίτσα βρίσκονται από χθες το βράδυ, ο αναπληρωτής Συνήγορος του Πολίτη κ. Καρύδης και ο Βοηθός Συνήγορος κ. Αγιάς, προκειμένου να αποκτήσουν σφαιρική εικόνα για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να δώσουν λύσεις.

Σήμερα το πρωί, οι εκπρόσωποι της ανεξάρτητης αρχής επισκέφθηκαν τους τοπικούς άρχοντες και στελέχη δημοσίων υπηρεσιών, όπου συνομίλησαν μαζί τους για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Σε δηλώσεις τους στο Karditsa24  οι κ.κ. Καρύδης και Αγιάς, επεσήμαναν πως μείζον θέμα αποτελεί η επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων σε δημόσιους χώρους στην πόλη της Καρδίτσας και κυρίως στην Πλατεία Δικαστηρίων, μετά από αναφορές που έγιναν στο Συνήγορο του Πολίτη τον Οκτώβριο του 2011 και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2013.

Επίσης, υπάρχουν αναφορές σχετικά με την αδειοδότηση επιχειρήσεων μεταποίησης προϊόντων, αναφορές για περιβαλλοντικά ζητήματα και για το τσιγγάνικο,  γενικότερα.