Βόλος: Έγκλημα ερωτικού πάθους στη Μακρυράχη

Βόλος: Έγκλημα ερωτικού πάθους στη Μακρυράχη

Βόλος: Έγκλημα ερωτικού πάθους στη Μακρυράχη

Έγκλημα πάθους στις 9.30 χθες το βράδυ στη Μακρυράχη, με δράστη έναν 50χρονο, το χέρι του οποίου «όπλιζε» η ζήλεια, με θύμα έναν 61χρονο, ενώ ο δράστης πυροβόλησε και την 36χρονη πρώην φίλη του και στη συνέχεια έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο δολοφόνος, είχε σχέση με την 36χρονη γυναίκα επί οκτώ μήνες, ενώ εδώ και 10 ημέρες είχε δεσμό με τον 61χρονο,κάτι που έμαθε ο 50χρονος και χθες το βράδυ πήγε να τους βρει.

Ο δράστης πήγε λίγο μετά τις 9 χθες το βράδυ σε αποθήκη με ξύλα και νάιλον, ιδιοκτησίας του 61χρονου, στη Μακρυράχη κρατώντας το κυνηγετικό του όπλο. Εκείνη την ώρα στην αποθήκη βρίσκονταν ο 61χρονος με την 36χρονη κι έκαναν εργασίες με λουλούδια. Ο δράστης πυροβόλησε αρχικά στο χέρι τον 61χρονο και μετά από λογομαχία μεταξύ των τριών ατόμων, ο 50χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε στην κοιλιά τον 61χρονο και την 36χρονη στο χέρι. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το κοντάκι του όπλου προκάλεσε στους παθόντες χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν τι συνέβη. ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Αρχικά οι δύο τραυματίες διακομίσθηκε στο Κ.Υ. Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου στις 2 τα ξημερώματα ο 61χρονος υπέκυψε, ενώ η 36χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 50χρονος δράστης μετά την πράξη του επέστρεψε στο σπίτι του στη Μακρυράχη. Στους αστυνομικούς που μετέβησαν σπίτι του για να τον συλλάβουν, τους είπε ότι έχει καταναλώσει ποσότητα φυτοφαρμάκου. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Ζαγοράς και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ μεταφέρθηκε για γαστροσκόπηση στη Λάρισα και επέστρεψε στο Νοσοκομείο, όπου φρουρείται και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη είναι διαζευγμένη έμενε στον Κισσό και πλέον στη Μακρυράχη, ενώ ο 50χρονος επίσης χωρισμένος και το θύμα δεν ήταν παντρεμένος.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου.