ΠΑΣΟΚ: Τίποτα δεν διδάχτηκαν από το στραπάτσο του καλοκαιριού

ΠΑΣΟΚ: Τίποτα δεν διδάχτηκαν από το στραπάτσο του καλοκαιριού

ΠΑΣΟΚ: Τίποτα δεν διδάχτηκαν από το στραπάτσο του καλοκαιριού

«Τίποτα δεν διδάχτηκαν από το στραπάτσο του καλοκαιριού. Είναι και ακατάλληλοι και αμετανόητοι, άκρως επικίνδυνοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. τουΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Δευτέρας.

«Ο κ. Τσίπρας μας είπε σήμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Έλληνες πρέπει να χαίρονται γιατί με την πολιτική του επιβαρύνονται με μέτρα 5,5 δισ. για το 2016 και 14 δισ. συνολικά για την τριετία 2015-2017», επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως σημειώνει, αυτή η επιβάρυνση δεν θα υπήρχε «χωρίς την αλλοπρόσαλλη πολιτική του και τους επικίνδυνους χειρισμούς που βύθισαν την οικονομία και μας οδήγησαν στην ύφεση και στο τρίτο μνημόνιο».

Το ΠΑΣΟΚ καταλογίζει στον Πρωθυπουργό «εμμονή σε συνωμοσιολογία, ανακρίβειες και ψέματα», ενώ συμπληρώνει ότι «δεν πείθει πια ούτε τους βουλευτές του».

«Σίγουρα πάντως δεν πείθει τον ελληνικό λαό που έχει και μάτια και μνήμη. Βλέπει που οδηγούμαστε με τους νέους ακροβατισμούς που μόνο πρόσθετη ζημιά μπορεί να προκαλέσουν στη χώρα», προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη.

ΠΗΓΗwww.naftemporiki.gr
SHARE