Θορυβώδης παραίτηση στο Δήμο Μουζακίου

Θορυβώδης παραίτηση στο Δήμο Μουζακίου

Θορυβώδης παραίτηση στο Δήμο Μουζακίου

 Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μουζακίου στις 31-3-2016 ο κ Ηλίας Μπάλας μέλος του διοικητικού συμβουλίου (οριζόμενο από την πλειοψηφία) του νομικού προσώπου του Δήμου  ΝΠΔΔ , δήλωσε την παραίτησή του καταγγέλλοντας συγχρόνως  φαινόμενα συγκεντρωτισμού, αδιαφάνειας , κακοδιοίκησης και  μεροληψίας , στη   λειτουργία  του νομικού προσώπου . Ως αντιπολίτευση δεν μας  εξέπληξαν οι καταγγελίες  μιας και έχουμε διαπιστώσει πως τέτοια φαινόμενα   καταλαμβάνουν το σύνολο των λειτουργιών και υπηρεσιών του Δήμου .

Μας εξέπληξε όμως το  θάρρος  και η ευθιξία του κ.  Ηλία Μπάλα που  με σπάνιο ήθος αίσθημα ευθύνης και βαθιά αγάπη για τον τόπο μας διαχώρισε τη θέση του  και  προέβη σε δημόσιες καταγγελίες  .

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας  υποστηρίζοντας το δίκιο τη νομιμότητα και την διαφάνεια  σε όλα τα όργανα του δήμου που συμμετέχουμε , συμπαραστεκόμενοι παράλληλα στους συνδημότες μας που γίνονται θύματα τέτοιων ενεργειών από τη διοίκηση του Δήμου .

Οι σύμβουλοι της ενωτικής πρωτοβουλίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΤΟΥΡΒΑ- ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ- ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΚΑΓΚΑΣ -ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΝΗΣ  – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΚΟΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΝΤΟΣ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ