Πρόγραμμα Σπουδών & Απασχόλησης στη Γερμανία από τη Lidl

Πρόγραμμα Σπουδών & Απασχόλησης στη Γερμανία από τη Lidl

Πρόγραμμα Σπουδών & Απασχόλησης στη Γερμανία από τη Lidl

Η Lidl προσφέρει τριετές  πρόγραμμα σπουδών στο Εμπόριο Καταναλωτικών Ειδών στη Γερμανία. Οι σπουδές πραγματοποιούνται στο Duale Hochschule στη  Heilbronn (Βάδη-Βυρτεμβέργη).

Οι θεωρητικές σπουδές εναλλάσσονται κάθε τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης αποκτάται τίτλος σπουδών Bachelor of Arts. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα Γερμανικά και μέρος της στα Aγγλικά. Λεπτομέρειες για τo πρόγραμμα σπουδών υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.heilbronn.dhbw.de

Μετά από τη διετή φοίτηση στη Γερμανία, το τρίτο έτος σπουδών πραγματοποιείται στην Ελλάδα και περιλαμβάνει εργασία και εκπαίδευση από έμπειρα στελέχη.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών, στόχος είναι να αξιοποιηθούν οι απόφοιτοι σε διαθέσιμες θέσεις Προϊσταμένου-ης Πωλήσεων στην Ελλάδα, οι οποίοι θα αναλάβουν διοικητική ευθύνη έως και 5 καταστημάτων και περίπου 80 – 100 εργαζομένων.

Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή:

– Απολυτήριο λυκείου

– Άριστη γνώση Γερμανικών και Αγγλικών

– Θα εκτιμηθεί τυχόν πρακτική άσκηση ή προηγούμενη εργασιακή εμπειρία

Οι επιλεγέντες υπογράφουν τριετή σύμβαση εργασίας και αμείβονται από την έναρξη των σπουδών τους. Οι αμοιβές ξεκινούν από 1.400€ (μικτά) στο πρώτο έτος και φτάνουν τα 1.800€ (μικτά) στο τρίτο έτος.

Το πρόγραμμα ξεκινά τον Οκτώβριο του 2016. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αίτηση στα Ελληνικά, μαζί με μία συνοδευτική επιστολή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και υποβολή αίτησης ακολουθείστε το link.

Πηγή: kariera.lidl.gr

Ενημέρωση από:

post all exelixis

SHARE