Περιοδεία Αλ. Τσίπρα σε Παρίσι, Στρασβούργο και Βρυξέλλες – Συνάντησεις με Ολάντ...

Περιοδεία Αλ. Τσίπρα σε Παρίσι, Στρασβούργο και Βρυξέλλες – Συνάντησεις με Ολάντ και Σούλτς

Περιοδεία Αλ. Τσίπρα σε Παρίσι, Στρασβούργο και Βρυξέλλες – Συνάντησεις με Ολάντ και Σούλτς

Διήμερη περιοδεία σε Παρίσι, Στρασβούργο και Βρυξέλλες πραγματοποιεί από σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός. Στην ατζέντα των επαφών του κ. Τσίπρα, η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, αλλά και το προσφυγικό.

Το βράδυ στις 7, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι και την Πέμπτη στις 12:00 με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στο Στρασβούργο.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για να μιλήσει σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος Άξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Ολάντ είχε τοποθετηθεί για την Πέμπτη αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς καθώς ο κ. Ολάντ θα απουσιάσει μετά το βράδυ της Τετάρτης από το Παρίσι.

Σημειώνεται ότι λόγω της απουσίας του πρωθυπουργού, η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, με αντικείμενο τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

ΠΗΓΗwww.ert.gr
SHARE