Ποδόσφαιρο Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Ποδόσφαιρο Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Ποδόσφαιρο Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Την Πέμπτη 14-4-2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης σε συνεργασία με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ Τιμόθεο και με την παρουσία της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μητσιάδη, χορήγησε μπάλλες που θα είναι χρήσιμες στη λειτουργία καθώς και στην εκμάθηση του ποδοσφαίρου, στις παρακάτω σχολικές μονάδες.

επσκ (2)

Ώρα 8:00πμ  14ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας
Ώρα 8:30πμ  7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας
Ώρα 9:15πμ  6ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας
Ώρα 9:40πμ  1ο & 12ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας
Ώρα 10:30πμ  4ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας
Ώρα 11:15πμ  9ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας
Ώρα 11:45πμ  18ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας
Ώρα 12:30πμ  10ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Η ενέργεια αυτή έλαβε χώρα στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Ποδόσφαιρο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», της ΕΠΣ Καρδίτσας.

επσκ (3)

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας παραυρέθηκε ο Γεν. γραμματέας της Ένωσης, κ. Άρης Τσίρας και το Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Σωτ. Ζαρχανής δήλωσε: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων είναι ο μεγαλύτερος φορέας για το ποδόσφαιρο στον Νομό. Είναι η διοργανώτρια αρχή για όλα τα πρωταθλήματα. Σε 3 από αυτά αγωνίζεστε και εσείς. Στο διασχολικό πρωτάθλημα, στο πρωτάθλημα junior & στο πρωτάθλημα Παίδων και Νέων. Έχουμε όραμα να αναδειχθούν ταλέντα, ώστε αύριο να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές και να επανδρώσουν τα σωματεία του Νομού μας και όχι μόνο.»

επσκ (4)

Στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές υποδέχθηκαν τον Σεβασμιότατο και το Δ.Σ. της Ένωσης. Το Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Σωτ. Ζαρχανής συμβούλεψε τους μικρούς μαθητές, στο σπίτι να ακούνε τους γονείς τους για να γίνουν καλοί άνθρωποι, στο Σχολείο να ακούνε τους Δασκάλους τους για να γίνουν καλοί μαθητές και όταν ασχολούνται με το Ποδόσφαιρο να ακούνε τον Προπονητή τους για να γίνουν μεγάλοι Ποδοσφαιριστές.

SHARE