2ος Ημιμαραθώνιος Βόλου

2ος Ημιμαραθώνιος Βόλου

Με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και της ΕΠΦΑ, πραγματοποιείται το Σάββατο 16-04-2016, ο 2ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 21,1 χιλιομέτρων και ο 23ος Δρόμος Υγείας 3 χιλιομέτρων.

Όπως σημειώνει σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, «είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που υποστηρίζεται όπως όλες οι μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις της Θεσσαλίας από την Περιφέρεια και που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην πόλη μας, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και στην ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού. Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, με τον οποίο έχουμε μια άριστη και αγαστή συνεργασία».

Οι εγγραφές έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με τους εγγεγραμμένους δρομείς να έχουν φθάσει τους 600, εκ των οποίων μάλιστα οι 80 είναι γυναίκες. Στον Δρόμο Υγείας 3 χιλιομέτρων, αγώνα και για όλη την οικογένεια, δήλωσαν συμμετοχή 600 αθλητές, εκ των οποίων οι 297 γυναίκες. Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης, η διοργάνωση αύξησε τον αριθμό συμμετοχών από 400 που είχε αρχικά ορίσει.

Οι συμμετέχοντες αθλητές του ημιμαραθωνίου που θα έρθουν στο Βόλο θα εκπροσωπήσουν πόλεις από όλη σχεδόν τη χώρα.Εκτός από τον Βόλο, Νέα Ιωνία και όλη τη Μαγνησία (Αλμυρός, Βελεστίνο, Αγριά, Άλλη Μεριά, Νέα Αγχίαλος, Στεφανοβίκειο, Κανάλια, Αλόννησος), οι δηλώσεις έρχονται από τις εξής πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Λαμία, Θήβα, Λεπτοκαρυά, Φάρσαλα, Αγιά, Ελασόνα, Ζάππειο Λάρισας, Παλαμάς, Πολύκαστρο, Ποντοκόμη, Πτολεμαϊδα, Πύργος, Σέρρες, Σπερχειάδα, Κιάτο, Κιλκίς, Κοζάνη, Αίγιο, Χαλκίδα, Αμαλιάδα, Βέροια, Γιαννιτσά, Γλύφα, Δράμα, Γουμένισσα, Κορινός, Λαγοράχη, Μακρακώμη, Νέα Μουδανιά, Νέα Τραπεζούντα, Παλαιό Φάληρο, Αιγάλεω, Χολαργός, Καλλιθέα, Νέα Μάκρη.

Στον Δρόμο Υγείας 3 χιλιομέτρων, θα συμμετέχουν αθλητές από τον Βόλο και τη Μαγνησία, από Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Λαμία, Τύρναβο, Άρτα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λιβαδειά, Κιάτο, Πειραιά, Παλαμά, Πολύγυρο.

d11901a

SHARE