Εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας ο Λ. Τσιούκης

Εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας ο Λ. Τσιούκης

Η ΝΟΔΕ Καρδίτσας από σήμερα αλλάζει σελίδα, δήλωσε στο Karditsa24 ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος

Εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας ο Λ. Τσιούκης

Με ποσοστό που φτάνει το 44% εκλέχθηκε σήμερα νέος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας ο κ. Λάμπρος Τσιούκης.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 8 το πρωί, στα γραφεία του κόμματος, εν μέσω αποκλεισμών 12 μελών της ΟΝΝΕΔ και ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι.

Τα αποτελέσματα

Εγγεγραμμένα μέλη 83

Ψήφισαν 81

Έγκυρα ψηφοδέλτια 81

Έλαβαν:

1.       Λάμπρος Τσιούκης 35

2.       Νικόλαος Καραγιάννης 28

3.       Έλενα Μπακοπούλου 18.

Να αναφέρουμε πως στην κάλπη δεν προσήλθε ο κ. Βασίλης Πολυμερόπουλος από την Κ. Ε. του κόμματος, ενώ ο κ. Βασίλης Γιαννάκος ψήφισε μόνο μια φορά, καθώς κατέχει δύο θέσεις. Υπεύθυνος Αγροτικού και μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο Παλαμά.

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος σε δηλώσεις του στο Karditsa24 ευχαρίστησε θερμά το εκλογικό σώμα, ενώ δεν παρέλειψε να επιρρίψει αιχμές σε όσους εναντιώθηκαν στην υποψηφιότητά του και σε όσους απέκλεισαν τη νεολαία του κόμματος από τις εκλογές.

Σημείωσε δε πως από σήμερα η ΝΟΔΕ Καρδίτσας αλλάζει σελίδα, με ενότητα, με σεβασμό στη βάση, με διάθεση ανανέωσης και με αιχμή του δόρατος τη νεολαία μας. Και με την καθοδήγηση του άξιου Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, ριχνόμαστε στη μάχη για ένα ελπιδοφόρο και νικηφόρο αύριο.

Ευχαριστήρια δήλωση Λάμπρου Τσιούκη

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα στελέχη του κόμματος, που με ανέδειξαν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καρδίτσας.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου για το συνετό αγώνα που διεξήγαγαν. Ήδη είμαστε όλοι μαζί.

Παρά τις πιέσεις, τα απαράδεκτα και παραπλανητικά  τηλεφωνήματα περί δήθεν προειλημμένης επιλογής του κόμματος, τον αποκλεισμό της ΟΝΝΕΔ με αντιδεοντολογικές μεθοδεύσεις της τελευταίας στιγμής,  το εκλεκτορικό σώμα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Η  ΝΟΔΕ Καρδίτσας αλλάζει σελίδα.

Με ενότητα, με σεβασμό στη βάση, με διάθεση ανανέωσης, με αιχμή του δόρατος την νεολαία μας και με την καθοδήγηση του άξιου προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και ριχνόμαστε στον αγώνα για ένα ελπιδοφόρο και νικηφόρο αύριο. Για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνικός λαός και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς.

Με τις σκέψεις αυτές καλώ όλες και όλους τις Νεοδημοκράτισες και τους Νεοδημοκράτες, καθώς και κάθε πολίτη που συμμερίζεται τις ανησυχίες μας για το μέλλον του τόπου, σε συνεχή επαγρύπνηση και αγώνα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί ταυτόχρονα.

SHARE