Θρησκευτική Συναυλία του Ωδείου Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης

Θρησκευτική Συναυλία του Ωδείου Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης

Κυριακή 24 Απριλίου, στις 11:45π.μ. στο Κινηματοθέατρο

Θρησκευτική Συναυλία του Ωδείου Καρδίτσας – Κων/νος Ευθυμιάδης

Βυζάντιο και Δύση συνυπάρχουν στην  Μεγάλη Θρησκευτική Συναυλία του Ωδείου Καρδίτσας- Κων/νος Ευθυμιάδης, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, την Κυριακή των Βαϊων, 24 Απριλίου στις 11.45 π.μ.

Το Ωδείο – Ευθυμιάδη συνεχίζει την παράδοση του, και δίνει το μουσικό παρόν στη Μεγάλη Θρησκευτική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η  Βυζαντινή Χορωδία του Ωδείου Καρδίτσας-Κων/νος Ευθυμιάδης, αποτελούμενη από ιεροψάλτες, πτυχιούχους και διπλωματούχους καθηγητές  της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ωδείου, που θα ερμηνεύσει επίκαιρους Ύμνους υπό την διεύθυνση  του Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής και Ιεροψάλτη του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης κ. Δημήτρη  Καταραχιά.

Θα επακολουθήσει πρόγραμμα Κλασσικής, Σύγχρονης και Παραδοσιακής Θρησκευτικής μουσικής που θα ερμηνεύσουν σολίστ και μουσικά σύνολα του Ωδείου.

Επιλεγμένοι μαθητές από την τάξη τραγουδιού του Ωδείου της καθηγήτριας Κατερίνας Οικονόμου, θα ερμηνεύσουν θρησκευτικές άριες από καντάτες και όπερες.

Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου υπό τη διεύθυνση της Γιούλης Αγιώτη.

Τέλος, το πρόγραμμα θα κλείσει η Μικτή Χορωδία του Ωδείου, που  θα ερμηνεύσει κατεξοχήν θρησκευτικά έργα υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη.

SHARE