Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες Ταεκβοντό στους Σοφάδες

Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες Ταεκβοντό στους Σοφάδες

Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες Ταεκβοντό στους Σοφάδες

Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών-αθλητριών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, για πρώτη φορά, η αγωνιστική ημερίδα «1st Taekwondo Baby Cup 2016», στο κλειστό γυμναστήριο Σοφάδων.

 

Η αγωνιστική ημερίδα διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Αγωνιστικό Σύλλογο Ταεκβοντό Καρδίτσας με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και την υποστήριξη του Δήμου Σοφάδων & Δ.Ο.Π.Α.Π

 

∆ικαίωµα συµµετοχής είχαν αθλητές–τριες εγγεγραµµένοι στους Συλλόγους µέλη της ΕΛΟΤ κάτοχοι 9ο κουπ και άνω. Κάθε ηλικία αγωνίστηκε ξεχωριστά σύμφωνα με την κατηγορία βάρους.

Η διάρκεια του αγώνα ήταν 2 γύρους των 1,30 λεπτού µε ½ λεπτό διάλειµµα σε όλες τις κατηγορίες . Οι αγώνες έγιναν σύμφωνα µε τους κανονισμούς της WTF, με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και με επίσημους διαιτητές που έστειλε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος .

Υπήρχε επίσημος παρατηρητής αγώνων από την ΕΛ.Ο.Τ. για την διεξαγωγή των αγώνων & της αγωνιστικής ημερίδας .

Ο Δήμος Σοφάδων & το ΔΟΠΑΠ Σοφάδων βράβευσε τους δημότες διακεκριμένους αθλητές ΜΑΡΙΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ για της διακρίσεις τους στα διεθνείς και Ελληνικά πρωταθλήματα στο Ταεκβοντό , καθώς και τον προπονητή του Ταεκβοντό κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΪΟ για την σημαντική προσφορά του στο Ταεκβοντό από το 1989 έως σήμερα.

 

Είναι σημαντικό να πούμε διότι ο πρώτος Σύλλογος που ξεκίνησε από το 1989 έως σήμερα ήταν από τους Σοφάδες που ανέδειξε παρά πολλά ταλέντα .

Συμμετείχανε 365 αθλητές-τριες από 14 συλλόγους από τις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Καρπενήσι, Λαμία, Καμένα Βούρλα, Τρίκαλα, Αμπελώνα, Τύρναβο & Καρδίτσας.

TAE1 TAE2 TAE3 TAE4 TAE5 TAE7 TAE8 TAE9

 

Στο πλαίσιο των αγώνων ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος τόνισε:

Ο Αθλητισμός αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό κομμάτι του τόπου και του πολιτισμού μας, πηγή υγείας και ευζωίας για όλους – και κυρίως για τη νεολαία μας. Ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης που βιώνουμε όλοι, η ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελεί ουσιαστικής σημασίας διέξοδο για τους νέους και όχι μόνο. Είναι αυτονόητο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει τον τομέα αυτόν, γι’ αυτό και είναι χρέος όλων μας να στηρίζουμε τον αθλητισμό στο Δήμο μας σε όλες τις εκφάνσεις του.

SHARE