Συγχαρητήρια επιστολή του Σωτήρη Κουλοκτσή

Συγχαρητήρια επιστολή του Σωτήρη Κουλοκτσή

Συγχαρητήρια επιστολή του Σωτήρη Κουλοκτσή

Θέλω να συγχαρώ και τους 3 υποψηφίους  (κ. Λάμπρο Τσιούκη, κ. Νίκο Καραγιάννη , κα. Έλενα Μπακοπούλου ) για την απόφαση τους να συμμετάσχουν στην διαδικασία για την εκλογή προέδρου στη ΝΟΔΕ  Καρδίτσας καθώς επίσης και για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ιδιαίτερα βέβαια  θέλω να συγχαρώ εγκάρδια τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο  κ. Τσιούκη  Λάμπρο για τον οποίο είμαι βέβαιος ότι η  θητεία του, με πνεύμα ενότητας θα είναι επιτυχημένη και παραγωγική για την τοπική κοινωνία και τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη.

Άλλωστε η μέχρι σήμερα ενασχόληση του με τα κοινά και ο ζήλος που επέδειξε από όποια θέση και αν βρέθηκε αποτελούν εγγύηση  ότι θα είναι σημαντικός αρωγός στην προσπάθεια του Προέδρου μας  κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ανανέωση σε πρόσωπα ,νοοτροπίες , αγκυλώσεις που εξακολουθούν να ταλανίζουν τη Ν.Δ, κρατώντας  την δέσμια στον παλαιοκομματικό καιροσκοπισμό.

Υ.Γ . Θα αποτελούσε σοβαρή παράληψη  μου  να μην επαινέσω όλους τους υποψηφίους εκλεγέντες και μη που έλαβαν μέρος στις τοπικές εσωκομματικές εκλογές.

ΚΟΥΛΟΚΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ.

SHARE