4 αργυρά στο Πανελλήνιο οι αθλητές του MEGA STUDIOS

4 αργυρά στο Πανελλήνιο οι αθλητές του MEGA STUDIOS

4 αργυρά στο Πανελλήνιο οι αθλητές του MEGA STUDIOS

Μεγάλη επιτυχία από τους αθλητές του γυμναστηρίου MEGA STUDIOS με τέσσερα αργυρά μετάλλια στο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Thai Kick Boxing.

Αναλυτικά: Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών απ όλη την Ελλάδα και Ελλήνων αθλητών του εξωτερικού, διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Thai Boxing 2016.

Από την πόλη μας συμμετείχε η MEGA STUDIOS team με τέσσερις αθλητές, τους Καΐση Κώστα στα -64 κιλά, Ντραχάλια Θωμά στα -84 κιλά, Ράικο Θωμά στα-68 κιλά και τον Στεριούλη Γιώργο στα 59 κιλά.

mega studios (1)

Η ομάδα μετά την πετυχημένη παρουσία της στο Διασυλλογικό τον περασμένο Οκτώβριο ακολούθησε πεντάμηνη προετοιμασία με εντατικές προπονήσεις και συμμετοχές σε μίτινγκ και παρουσιάστηκε πανέτοιμη στο Πανελλήνιο.

Όλοι τους είχαν πολύ καλή απόδοση, η τεχνική τους κατάρτιση και καλή φυσική κατάσταση τους έφερε στους τελικούς της κατηγορίας τους.

Άτυχος στάθηκε ο Καϊσης ο οποίος προηγούνταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα όπου λόγω της έντασης έκανε απαγορευμένο λάκτισμα με το γόνατο γεγονός που του στέρησε το χρυσό μετάλλιο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η MEGA STUDIOS team βρίσκεται στο σωστό δρόμο, και οι επόμενες επιτυχίες είναι κοντά, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

mega studios (3)

mega studios (4)

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί  ότι όλοι οι αθλητές της ομάδας ξεκίνησαν από τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ταεκβοντό, να υπογραμμίσουμε την πολυεπίπεδη παρουσία του MEGA STUDIOS στον χώρο των πολεμικών τεχνών και να επισημάνουμε ότι τα τμήματα αυτοάμυνας του MEGA STUDIOS αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση στον χώρο της αυτοάμυνας για τους εξής λόγους:

 

1) η εκμάθηση αυτοάμυνας ξεκινά με το Ταεκβοντό, το πλέον κατάλληλο για τις μικρότερες ηλικίες όπου λόγω της ευλυγισίας των παιδιών αναπτύσσονται με τον  καλύτερο τρόπο οι τεχνικές με τα πόδια

 

2) συνεχίζει σε μεγαλύτερες ηλικίες με Thai Kick Boxing  όπου το βάρος πέφτει στις τεχνικές με τα χέρια και συνδυασμούς με τα πόδια

 

3) η μίξη αυτή των πολεμικών τεχνών είναι ιδανικός συνδυασμός για την ολοκληρωμένη γνώση αυτοάμυνας.

 

4)και το σημαντικότερο, διδάσκονται μόνο από δασκάλους με περγαμηνές και πολυετή εμπειρία, καταξιωμένους στον χώρο των πολεμικών τεχνών.

 

Τέλος στο MEGA STUDIOS η παραγωγή μεταλλίων δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος είναι οι αθλούμενοι άνδρες και γυναίκες να γυμνάζονται σωστά με τις ανάλογες επιβαρύνσεις χωρίς τραυματισμούς και ταυτόχρονα να διδάσκονται με τις πλέον σύγχρονες  και αποτελεσματικές μεθόδους την αυτοάμυνα.

 

Οι προπονητές του MEGA STUDIOS Τάτσιος Γιώργος και Φλίσκας Παναγιώτης συγχαίρουν τους αθλητές και εύχονται συνέχεια στις επιτυχίες τους.

mega studios (2)

mega studios (5)

mega studios (6)

SHARE