Φιέστα με εκπλήξεις, δώρα και απονομές την Κυριακή (5μ.μ.) στο ματς Α.Σ.Καρδίτσας-Πρωτέας...

Φιέστα με εκπλήξεις, δώρα και απονομές την Κυριακή (5μ.μ.) στο ματς Α.Σ.Καρδίτσας-Πρωτέας Γρεβενών

Το μπάσκετ της Καρδίτσας γιορτάζει

Φιέστα με εκπλήξεις, δώρα και απονομές την Κυριακή (5μ.μ.) στο ματς Α.Σ.Καρδίτσας-Πρωτέας Γρεβενών

Μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ της Καρδίτσας είναι ο Κυριακάτικος αγώνας του Α.Σ.Καρδίτσας με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών. Η ομάδα της πόλης μας, γίνεται ο πρώτος σύλλογος που κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή στη Γ’ Εθνική και την άνοδο στη Β’ Εθνική, μετά από μια ονειρική σεζόν που ολοκληρώνεται με το Κυριακάτικο ματς.

Την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό, ο Α.Σ.Κ. υποδέχεται τον αξιόμαχο Πρωτέα Γρεβενών για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, που κλείνει μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν για τις ομάδες που πήραν μέρος. Μεγάλος κερδισμένος της χρονιάς, το μπάσκετ της Καρδίτσας που είδε για πρώτη φορά μια ομάδα του να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή και ταυτόχρονα, το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική.

Με τον μοναδικό κόσμο στο πλευρό του, ο Α.Σ.Καρδίτσας κατάφερε φέτος να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων και να προσθέσει μια σελίδα δόξας στην ιστορία του Καρδιτσιώτικου αθλητισμού. Αυτό που ξεκίνησε πριν δεκαετίες ο Γυμναστικός Σύλλογος Καρδίτσας, με την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά το 1987, έρχεται σήμερα να συνεχίσει το σωματείο που αποτελεί τη φυσική και τυπική συνέχεια του Γ.Σ.Κ., ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας, που κατάφερε να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα, την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο Α.Σ.Κ. τα κατάφερε με δουλειά, υπομονή και κυρίως, με την Καρδίτσα στο πλευρό του.

Ο αγώνας της Κυριακής, είναι η ευκαιρία για την Καρδίτσα να γιορτάσει το φινάλε μιας μεγάλης χρονιάς και ταυτόχρονα να στείλει παντού το μήνυμα πως «Το μπάσκετ της Καρδίτσας είναι εδώ!». Η φιέστα της Κυριακής περιλαμβάνει τον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στις δυο ομάδες, αλλά ταυτόχρονα και πολλές εκπλήξεις, δώρα, απονομές. Οι πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς, οι αθλητές του Α.Σ.Κ. καλούν όλους τους φιλάθλους να φορέσουν το συλλεκτικό μπλε μπλουζάκι, να έρθουν στο κλειστό της πόλης μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τον τίτλο και την άνοδο «Κάνοντας το Γήπεδο Μπλε !!!» και δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση πως… τα καλύτερα έρχονται!!!

SHARE