Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται το Ποδοσφαιρικό Camp από Την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Σοφάδων

Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται το Ποδοσφαιρικό Camp από Την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Σοφάδων

Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται το Ποδοσφαιρικό Camp από Την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Σοφάδων

Με τη λήξη του camp, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑ Σοφάδων το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου όπου αναμένεται η συμμετοχή 800 παιδιών από Ακαδημίες όλης της χώρας

Ένα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιρικό camp, με την υπογραφή τριών κορυφαίων Ιταλών προπονητών, το 1th Internasional Football Clamp, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δήμο Σοφάδων.

cump5

Πιο συγκεκριμένα η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Σοφάδων διοργανώνει ένα ποδοσφαιρικό camp για παιδιά ηλικίας 8-15 ετών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Μασχολούρι μέχρι και την Κυριακή. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας από ανθρώπους που έχουν αναδείξει δεκάδες επαγγελματίες και επιτυχημένους ποδοσφαιριστές. Στο camp διδάσκουν ο Sergio Roticiani(πρόεδρος των Ιταλών προπονητών, επίκουρος καθηγητής στο πανεπιστήμιο IUSM της Ρώμης με μεταπτυχιακούς τίτλους και μάστερ στην μεθοδολογία της προπόνησης), ο Simone Tofa και ο Cristiano Viotti !

cump6

Μέσα από το camp θα επιλεγούν τουλάχιστον δύο συμμετέχοντες οι οποίοι θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να φιλοξενηθούν και να προπονηθούν για μια εβδομάδα στις ακαδημίες κορυφαίων Ιταλικών Συλλόγων όπως η Ρόμα, η Λάτσιο και η Μίλαν.

Με τη λήξη του camp, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ΠΑ Σοφάδων το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου (24 εως 26 Απριλίου) όπου αναμένεται η συμμετοχή 800 παιδιών από Ακαδημίες όλης της χώρας.

Συνδιοργανωτές των δυο σπουδαίων ποδοσφαιρικών γεγονότων, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Δήμου Σοφάδων, είναι η ΕΠΣ Καρδίτσας, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Καρδίτσας και η εταιρεία «Αθλοργάνωση» που εξειδικεύεται στην διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων.

cump1

cump2

cump4

SHARE