Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ....

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος την Μ. Τρίτη

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος την Μ. Τρίτη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 26 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ιερά Ακολουθία του Νυμφίου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων.

Την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, το πρωί και ώρα 7:30΄π.μ., θα τελέσει την ιερά Ακολουθία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

Την ίδια ημέρα και ώρα 11:00΄π.μ., θα τελέσει το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Νοσοκομείου Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ιερά Ακολουθία του Νιπτήρος και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Kοιμήσεως Θεοτόκου Μουζακίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης 26 Απριλίου 2016 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ιερά Ακολουθία του Νυμφίου και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδίτσης.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

SHARE