Πασχαλινή Συναυλία σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Καρδίτσας Κων/νος Ευθυμιάδης

Πασχαλινή Συναυλία σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Καρδίτσας Κων/νος Ευθυμιάδης

Την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, η Πασχαλινή Συναυλία των σπουδαστών, καθηγητών και των μουσικών συνόλων του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

Θα εμφανιστούν επιλεγμένοι σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου σε κλασικά και θρησκευτικά έργα.

Θα ερμηνευτούν έργα της Μ. Εβδομάδος από το Βυζαντινό Χορό του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Καταραχιά, όπως το «΄Εξεδυσάν με», «Τον νώτον μου», «Σήμερον κρεμάται», «Μακαρισμοί» (Δια ξύλου Αδάμ), «Ευλογητάρια», κα.

Οι καθηγητές βιολιού, πιάνου, κιθάρας θα διανθίσουν  μουσικά τη συναυλία με τους μαθητές τους, ερμηνεύοντας έργα κλασσικής μουσικής.

Επίσης, σπουδάστριες και σπουδαστές της Τάξης Τραγουδιού της καθηγήτριας του Ωδείου Κατερίνας Οικονόμου, διάσημης υψιφώνου, θα ερμηνεύσουν Άριες και Ύμνους.

Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου θα ψάλλει τα Εγκώμια καθώς και ύμνους και τραγούδια υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας Γιούλης Αγιώτη.

Οι φιλόμουσοι της πόλης και του νομού θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την εξαιρετική και σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Ωδείο σε έργα κλασσικής – θρησκευτικής μουσικής.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης και οι καθηγητές του Ωδείου προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό σε μια όμορφη εκδήλωση σε ένα ζεστό κι πανέμορφο περιβάλλον, όπως είναι η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Λόγου και Τέχνης» του Ωδείου Καρδίτσας-Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης.

SHARE