Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς ανέμους έως το μεσημέρι σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία και βαθμαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένεται νεφώσεις και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, βαθμιαία γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και βαθμία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με  6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 13 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες τις πρωινές ώρες και βαθμαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοι 6 με 7 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Μ. Τετάρτη προβλεπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια Ηπειρωτικά. Πιθανότητα βροχής στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

ΠΗΓΗwww.naftemporiki.gr
SHARE