Μεταβατική περίοδος και δοκιμές νέων αθλητών για τον Α.Σ.Καρδίτσας

Μεταβατική περίοδος και δοκιμές νέων αθλητών για τον Α.Σ.Καρδίτσας

Μεταβατική περίοδος και δοκιμές νέων αθλητών για τον Α.Σ.Καρδίτσας

Επιστροφή στο γήπεδο

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Σ.Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκαν, όμως η ομάδα μετά το ρεπό λόγω των εορτών του Πάσχα ήδη επέστρεψε στο γήπεδο για καθημερινές προπονήσεις.

Η ομάδα της Καρδίτσας, κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την άνοδο στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, διαγράφοντας μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Δύναμη της ομάδας, η στήριξη από την Καρδίτσα και το φίλαθλο κόσμο της, όπλο της μέσα στο γήπεδο η καθημερινή σκληρή δουλειά και το οικογενειακό κλίμα. Με ένα μείγμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων αθλητών και με την καθοδήγηση του Χάρη Φόρου, η ομάδα του Α.Σ.Κ. έφτασε δίκαια στην άνοδο και ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία της, εντός κι εκτός παρκέ, για την παρθενική συμμετοχή στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Στο οργανωτικό κομμάτι γίνονται διαρκείς συζητήσεις και κινήσεις για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου, ενώ στον αγωνιστικό τομέα, από τη Δευτέρα ξεκίνησε η  μεταβατική περίοδος και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας μπήκαν και πάλι στο ρυθμό των καθημερινών προπονήσεων. Η περίοδος που διανύουμε προσφέρεται για την ατομική βελτίωση των αθλητών και ο Α.Σ.Κ. θέλει να εκμεταλλευθεί με τον καλύτερο τρόπο την απουσία επίσημων αγώνων, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες της ομάδας να βελτιώσουν την αθλητική τους ικανότητα και την τεχνική τους και να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι, στη νέα σεζόν.

Δοκιμές νέων αθλητών

Με την ευκαιρία της μεταβατικής περιόδου, τόσο ο προπονητής Χάρης Φόρος όσο και ο υπεύθυνος σχεδιασμού του συλλόγου Χρήστος Δεληγιάννης, προγραμματίζουν προπονήσεις δοκιμής και αξιολόγησης για νέους αθλητές που θέλουν να ενταχθούν στο δυναμικό και το προπονητικό πρόγραμμα του Α.Σ.Καρδίτσας και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Β’ Εθνική. Για το λόγο αυτό, αθλητές από την περιοχή της Θεσσαλίας ή από άλλες περιοχές που το επιθυμούν, μπορούν να μετέχουν στις καθημερινές προπονήσεις που πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας.

SHARE