Αύριο το απόγευμα η φύτευση στους παιδικούς κήπους του Αγροκτήματος Βασιλάκου

Αύριο το απόγευμα η φύτευση στους παιδικούς κήπους του Αγροκτήματος Βασιλάκου

Δωρεάν συμμετοχή για κάθε ενδιαφερόμενο

Αύριο το απόγευμα η φύτευση στους παιδικούς κήπους του Αγροκτήματος Βασιλάκου

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Κυριακή το απόγευμα  15-5-16 και ώρα 6.30 θα πραγματοποιηθεί η φύτευση κηπευτικών στους παιδικούς κήπους του Αγροκτήματος Βασιλάκου. Μπορεί να πάρει μέρος ελεύθερα κάθε ενδιαφερόμενος γονιός για τα παιδιά του χωρίς καμιά δέσμευση ή υποχρέωση, αφού η δράση αυτή παρέχεται δωρεάν.  Έτσι οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να έρθουν και αύριο  κατευθείαν στο αγρόκτημα με τα παιδιά τους χωρίς καμία ειδοποίηση, αφού υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα τεμάχια.

Τελικά  γονείς και παιδιά θα χαρούν για τέταρτη χρονιά αυτή τη προσπάθεια που είναι μια ομαδική δράση μικρών παιδιών, και αποτελεί παιχνίδι, ψυχαγωγία, εκπαίδευση , φέρνει τα παιδιά από μικρή ηλικία σε επαφή με τη γη και γνωριμία με την τεχνική καλλιέργειας των φυτών.

Παίρνουν μέρος μικρά παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 12 χρόνων. Εκχωρείται δωρεάν  έκταση τριών τετραγωνικών μέτρων περίπου, για κάθε παιδάκι, όπου με την καθοδήγηση υπεύθυνων του αγροκτήματος,  καλλιεργούν ανοιξιάτικα   φυτά, κυρίως ντομάτα, μελιτζάνα και πιπεριά.  Η έκταση, οι σπόροι, τα φυτά, οι τεχνικές οδηγίες, τα λάστιχα με σταγόνα και το νερό ποτίσματος, η χρήση εργαλείων και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται, παρέχονται όλα δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση για τους γονείς των παιδιών. Τα τελικά λιγοστά προϊόντα που παράγονται ανήκουν στα ίδια τα παιδάκια, τα οποία κατά την συγκομιδή χαίρονται και απολαμβάνουν τους κόπους τους.

Μεταφέρετε την πληροφορία σε φίλους και γνωστούς σας.

Για επικοινωνία:  τηλ. 2441028550 και κιν. 6976017907, e-mail agroktima@sokratisvasilakos.gr , ιστοσελίδα: www.sokratisvasilakos.gr