Πρόγραμμα εκκλησιασμών της Ιεράς Μητρόπολης

Πρόγραμμα εκκλησιασμών της Ιεράς Μητρόπολης

Πρόγραμμα εκκλησιασμών της Ιεράς Μητρόπολης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής των αγίων ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, ανήμερα της εορτής των αγίων ισαποστόλων, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον ως άνω Ιερό Ναό. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα προβεί στην εις Διάκονον χειροτονία του κ. Νικολάου Ντάφου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, εορτή της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Νικολάου του εν Μύροις, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Ξυνονερίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας, παραμονή της εορτής των αγίων ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό Γεφυρίων.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, ανήμερα της εορτής των αγίων ισαποστόλων, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο χωριό Κούτσουρο.

 

***

 

Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016,  παραμονή της εορτής των αγίων ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ασημοχωρίου.