Κ. Μητσοτάκης: Δεν στηρίζουμε μια αναξιόπιστη κυβέρνηση

Κ. Μητσοτάκης: Δεν στηρίζουμε μια αναξιόπιστη κυβέρνηση

Κ. Μητσοτάκης: Δεν στηρίζουμε μια αναξιόπιστη κυβέρνηση

«Η ΝΔ δεν θα γίνει δεκανίκι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση τουΣυνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε κοινωνικές δομές της Μητρόπολης Νεαπόλεως.

«Φορολογικός μαραθώνιος»
Η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι προδιαγεγραμμένη, διότι το μίγμα των νέων μέτρων οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα σε ένα νέο φαύλο κύκλο την οικονομία, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε «αναξιόπιστη» την κυβέρνηση και παρατήρησε πως «δυστυχώς έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, ούτε έχει τη δυνατότητα να τις υλοποιήσει».

«Προσδεθείτε, όχι για εκτόξευση της οικονομίας, όπως έλεγε η κυβέρνηση, αλλά γιατί ξεκινάμε ένα φορολογικό μαραθώνιο», επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Χρειάζεται ένα άλλο μίγμα πολιτικής, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ και δήλωσε πως το κόμμα του ξέρει τι χρειάζεται για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα, ξέρει ποιες μεταρρυθμίσεις απαιτούνται και ξέρει πώς θα τις πραγματοποιήσει.

Όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία δεν μπορεί να υλοποιήσει ούτε τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται στα Μνημόνια και είναι αναγκαίες, είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να γίνουν άμεσα εκλογές για να φύγει το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως Βαρνάβα και μετέβησαν στις κοινωνικές δομές της Μητρόπολης σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η Μητρόπολη μοιράζει καθημερινά 8.000 μερίδες φαγητού σε άπορους, άστεγους και μετανάστες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις των κοινωνικών δομών και να συζητήσει με τους ανθρώπους που τις λειτουργούν και με κάποιους από αυτούς που εξυπηρετούνται.