Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς οκτώ (8) ερευνητών της Τοπικής Ιστορίας

Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς οκτώ (8) ερευνητών της Τοπικής Ιστορίας

Εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς οκτώ (8) ερευνητών της Τοπικής Ιστορίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν τα Γενικά Αρχεία του Κράτους Ν . Καρδίτσας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας. Θα τιμηθούν οκτώ (8) πνευματικοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένη συγγραφική και πνευματική προσφορά. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους κ.κ.: Β.Δ. Αναγνωστόπουλο, Βογιατζή Φώτη, Γριβέλλα Λάμπρο, Καραφύλλη Νίκο, Κατοίκο Νίκο, Μαγόπουλο Βασίλη, Μπαζιάνα Νίκο και Σπανό Κώστα.

Για το έργο των τιμώμενων θα μιλήσουν οι κ.κ.: Αντώνης Αντωνίου, δρ. Οικονομικής Ιστορίας, τ. προϊστ. ΓΑΚ Ν. Καρδίτσας, Αριστομένης Καλυβιώτης πολιτικός μηχανικός – συγγραφέας, Παρμενίων Μπώλος, φιλόλογος – συγγραφέας, Παναγιώτης Νάννος, ερευνητής Τοπικής Ιστορίας – λογοτέχνης.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν η κ. Λιλιάνα Ντούλια και ο κ. Γιώργος Τσιάλας με μουσικές επιλογές για βιολί και κλασσική κιθάρα αντίστοιχα, ενώ η ηθοποιός κ. Βάσω Μακρή θα διαβάσει αποσπάσματα από έργα των τιμώμενων.

Η εκδήλωση είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν για να τιμηθούν όλοι όσοι έχουν συμβάλλει στην διατήρηση της Τοπικής Συλλογική Μνήμης, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού στο νομό Καρδίτσας.

Δείτε την πρόσκληση εδώ.

GAK_ekdilosi_Afisa

Συνημμένα αρχεία:
SHARE