Μυτιλήνη: Συνταξιούχος στρατιωτικός βίαζε και ασελγούσε στις κόρες του

Μυτιλήνη: Συνταξιούχος στρατιωτικός βίαζε και ασελγούσε στις κόρες του

Μυτιλήνη: Συνταξιούχος στρατιωτικός βίαζε και ασελγούσε στις κόρες του

Με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα παραπέμπεται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης 54χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι βίασε επανειλημμένα τις δύο από τις τρεις κόρες του, σήμερα 16 και 14 ετών. Επίσης, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας, κατέγραφε τις πράξεις του ενώ τις υποχρέωνε να παρακολουθούν κατά τη συνεύρεσή τους πορνογραφικό υλικό με άλλα ανήλικα παιδιά.

Παρουσία ψυχολόγου, τα δυο κορίτσια κατέθεσαν στην ασφάλεια επιβεβαιώνοντας το μαρτύριο που βίωναν στα χέρια του πατέρα τους τα τελευταία χρόνια.

Τα δύο θύματα του 54χρονου εξετάσθηκαν και από τον ιατροδικαστή Μυτιλήνης, ο οποίος θα καταθέσει την έκθεσή του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης έχει αποδεχθεί τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες. Στην οικογένεια υπάρχει ένα ακόμα κορίτσι οκτώ χρονών, για το οποίο δεν υπήρξε καμιά καταγγελία.

Σε βάρος του συνταξιούχου στρατιωτικού, απαγγέλθηκαν οι εξής κατηγορίες: Ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων.

Την Τετάρτη, ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.