Βόλος: Λήστεψαν τυροπιτάδικο αλλά συνελήφθησαν

Βόλος: Λήστεψαν τυροπιτάδικο αλλά συνελήφθησαν

Βόλος: Λήστεψαν τυροπιτάδικο αλλά συνελήφθησαν

Ένα ζευγάρι συνελήφθη από αστυνομικού της ΟΠΚΕ λίγες ώρες μετά τη ληστεία που διέπραξαν σε τυροπιτάδικο-καφέ στην οδό Λαρίσης. Ειδικότερα το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα. Ένας 31χρονος μπήκε στο τυροπιτάδικο που εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα μία υπάλληλος και με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησε με τα χέρια του.

Έξω από το μαγαζί τον 31χρονο περίμενε η 21χρονη συνεργός του. Ο 31χρονος άρπαξε από το ταμείο περίπου 300 ευρώ και εξαφανίστηκε πεζός μαζί με την κοπέλα. Η υπάλληλος τρομοκρατημένη ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν εντόπισαν την 21χρονη και μετά από μία περίπου ώρα εντόπισαν και τον 31χρονο. Τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ενώ ο 31χρονος ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές προφυλακίστηκε.

Πυροβολούσε άσκοπα στον αέρα

Ένας 37χρονος που πυροβολούσε άσκοπα στον αέρα μετά από καυγά με τον 40χρονο ξάδερφό τους συνελήφθη από αστυνομικούς τους Α.Τ. Μηλεών. Ειδικότερα ο 37χρονος λογομάχησε με τον 40χρονο ξάδερφό του για αστικές διαφορές που είχαν (διαφωνίες για τα σύνορα). Ο 37χρονος κάποια στιγμή άρπαξε κυνηγητικό όπλο το οποίο κατέχει νόμιμα και προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Μηλεών.