Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας

Χθες (03.06.2016) το απόγευμα στο Βόλο, τελέστηκε η ακολουθία των θυρανοίξιων του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας.

Στην τελετή χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος.

2

4

Στα θυρανοίξια παρευρέθηκαν η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Βουλευτές Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και κ. Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο ασκών χρέη Δημάρχου Βόλου κ. Αθανάσιος Θεοδώρου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Υποστράτηγος Πηνελόπη Μηνιάτη, ο Διοικητής της 1ης ΤΑΞ.Α.Σ. Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Ταξίαρχος κ. Αναστάσιος Πάτσαλος, ο Διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Αρχιπλοίαρχος κ. Κωνσταντίνος Δεμερτζής, ο Υποδιοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης Σμήναρχος κ. Ευάγγελος Γκουτζούνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Καραπιπέρης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος Αγάκος, ο Λιμενάρχης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου Πλοίαρχος κ. Εμμανουήλ Κανάλης, ο Διοικητής της Βάσης Καυσίμων Μικροθηβών Αντισμήναρχος κ. Σωτήριος Ταμπάνας, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Βόλου Αντιπύραρχος κ. Άγγελος Κυρίτσης, πρόεδροι φορέων και οργανισμών, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και πλήθος κόσμου και αστυνομικών στην ενέργεια και την αποστρατεία με τις οικογένειές τους.

3

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Τόλιας κατά την ομιλία του, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν ανιδιοτελώς στην ανέγερση και αποπεράτωση του Ιερού Παρεκκλησίου.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών και αναμνηστικών διπλωμάτων   στους δωρητές και συντελεστές του έργου, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε δεξίωση στους προσκεκλημένους σε αίθουσα του Αστυνομικού Μεγάρου.

5

6

7

SHARE