Αγιασμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσης από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ....

Αγιασμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσης από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο

Αγιασμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσης από τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο

Αγιασμό επί τη ενάρξῃ της νέας αντιπυρικής περιόδου έτους 2016 τέλεσε το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, Κ.κ Τιμόθεος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού αυτής, Πυράρχου Δημητρίου Σακελλαρόπουλου.

Οι Πυροσβεστικοί Υπάλληλοι της Π.Υ. Καρδίτσας δέχτηκαν με χαρά τον Σεβασμιότατο, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές και ευλογίες του προς όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους και τις οικογένειες τους, για υγεία και δύναμη, στο δύσκολο έργο τους.

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, ο Σεβασμιότατος επεσήμανε, ότι η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό όλων των πυροσβεστών.

Μετά το πέρας του αγιασμού, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κ.κ Τιμόθεος καθώς και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως μας, συνομίλησαν με τους υπηρετούντες της Π.Υ. Καρδίτσας και ξεναγήθηκαν στους χώρους της υπηρεσίας.

Ο Διοικητής, οι Αξιωματικοί, οι Υπαξιωματικοί και όλοι οι Πυροσβέστες της Π.Υ. Καρδίτσας, εύχονται με τη σειρά τους στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτης μας και στη τοπική μας Εκκλησία, πρόοδο σε κάθε θεοφιλές έργο και προσπάθεια.

 

SHARE